Retea sociala pentru invatarea limbilor straine

Dupa principiul omul cat traieste invata, astazi va recomand un site interesant de ajutor pentru cei care doresc sa invete limbi straine online.

Pe site gasiti exercitii de scriere si citire, teste interactive pentru a invata limbi straine, toate clasificate pe diferite niveluri: incepator, intermediar, avansat, etc.

Veti descoperi o varietate de materiale audio si video de invatare si testare. Conceptul de baza al site-ului este ca ofera posibilitatea celor care sunt interesati de invatarea limbilor straine sa invete direct de la vorbitori nativi, prin intermediul aplicatiei de video-chat intergrata pe site. Facand acest lucru va puteti exersa abilitatile lingvistice intr-o conversatie directa cu o alta persoana.

Tot pe site gasiti cursuri de limbi straine care acopera diverse domenii tematice si unitati de gramatica, iar continutul este bazat pe sunet si imagine.

In concluzie puteti invata limbi straine online gratuit, site-ul nu cere bani pentru resursele oferite, desi exista posibilitatea sa deveniti membru Premium contra cost si astfel sa aveti acces la functii suplimentare si mai multe materiale.

Cineva intreba cate limbi straine sunt pe glob? Ei bine, in lume se zice ca ar exista aproximativ 7.000 de limbi vorbite, la care se adauga si alte mii de dialecte provenite din acestea.

Busuu nu ofera cursuri pentru toate cele 7.000 de limbi straine, dar este de mare ajutor pentru cei care doresc sa invete limbi straine cautate. Este functional, bine conceput, utilizatorii pot naviga pe site cu usurinta si exista si un tur video pentru instruire.

Pe Busuu gasiti cursuri limbi straine online gratuit si este disponibil si pentru dispozitivele mobile (iOS, Android).

Lasă un răspuns