Sarbatori departe de familie

Cu siguranta ai trecut prin asta cel putin o data. Daca stai departe de orasul natal sau daca esti inca student prin alte orase sau tari, Craciunul nu mai inseamna demult un prilej de a-ti intalni familia si a petrece timp impreuna. Prietenii au devenit, in timp, familia noastra, a multora dintre noi. Ne-am obisnuit asa si deja ni se pare normal. Facem tot felul de activitati impreuna, atat de Craciun cat si de Revelion.

team building acasa

Unii dintre noi nu suntem traditionalisti si incercam sa schimbam stilul clasic de a petrece sarbatorile. Stim ca la noi in tara nu prea exista multe lucruri interesante ce le-ai putea face. Putem alege sa schiem pe o partie, sa inchiriem o cabana, si multe alte lucruri indoor. Dar ce se intampla daca ne dorim sa schimbam putin peisajul? Sa ne “petrecem” in natura? Exista acele programe de team building in Romania chiar daca nu ne-am fi imaginat. Aceste programe sunt sustinute de oameni pasionati si aventuriei, de echipe de oameni gata sa te indrume sa faci ceea ce fac ei aproape zi de zi.

Activitatile de iarna sunt nenumarate. Impreuna cu acele echipe poti descoperi o gramada de chestii noi si interesante de practicat cu prietenii in aceste perioade. Iarna nu dureaza prea mult, iar pentru cei pasionati de zapada este o adevarata tristete cand calendarul spune ca e 1 Martie. Pentru timpul ramas, acum este momentul sa alegi o oferta de team building de la Vertical Adventure.

Arata-le si prietenilor tai ce ai descoperit. Cu siguranta vor fi incantati sa vada ca vrei si tu ca anul acesta sa schimbati obiceiurile si sa iesiti cu totii din rutina. Nu este neaparat sa alegi asta chiar intre sarbatori. Lunile ianuarie si februarie sunt destul de lungi incat sa iti gasesti atunci cateva zile libere si sa pui in aplicare planul. Este neplacut sa nu ne avem familia alaturi, insa cu acesti prieteni cu care am crescut si ne-am format ca oameni este aproape la fel sentimentul. Cine stie, poate la anul iti aduci si familia in team building!

Lasă un răspuns