SeeColors, aplicatia care te ajuta sa vezi mai bine

SeeColors este o aplicatie pentru cei care nu diferentiaza bine culorile.

Liderul in tehnologie, Samsung, lanseaza aplicatia SeeColors.

O aplicatie completa si sigura de mobil si TV, pentru cei care pot suferi de discromatopsie.

Citeste si: Hear News, aplicatie de stiri pentru persoanele cu deficiente de vedere

Astfel, inovatia companiei Samsung, va imbunatati calitatea vietii pentru sute de milioane de oameni de pe tot globul, care au Deficiente de Perceptie a Culorilor.

Aplicatia SeeColors poate detecta tipul de deficienta vizuala si poate recalibra culorile afisate pe ecranul televizorului, in functie de rezultatul testului. Aplicatia ii ajuta pe cei care sufera de discromatopsie sa vada intregul spectru de culori pe dispozitivele Samsung.

Discromatopsia este o anomalie a vederii, cauzata de absenta sau o dereglare functionala a celulelor din retina, responsabile de perceptia cromatica si se manifeste prin lipsa de perceptie a culorilor.

Persoanele cu discromatopsie prezinta tulburarari ale vederii colorate in spectrul rosu, verde, albastru si ale combinatiilor dintre acestea.

Ochiul normal prezinta la nivelul retinei trei tipuri de celule sensibile la lumina cromatica, celule cu con sensibile fie la lumina rosie, verde sau albastra.

SeeColors diagnosticheaza precis deficientele de vedere (tipul si gradul acestora) si apoi recalibreaza ecranul dispozitivului Samsung, oferindu-i utilizatorului o perceptie deplina a culorilor.

Citeste si: Site-uri pentru calibrare monitor online

Descarca gratuit aplicatia din magazinul de aplicatii Google:

SeeColors | Google Play

Aplicatia SeeColors detecteaza tipul de deficienta vizuala si recalibreaza culorile afisate de ecranul televizorului.

Lasă un răspuns