SimCity BuildIt, joc pentru Android si iPhone

SimCity este unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator din toate timpurile, joc de construit orase, iar acum ne putem bucura de seria SimCity si pe telefonul mobil cu SimCity BuildIt.

SimCity BuildIt nu este exact la fel ca versiunea de calculator, din cauza limitarilor telefoanelor mobile, dar ideea jocului este de a construi si dezvolta un oras prosper. SimCity BuildIt pastreaza mare parte din elementele obisnuite ale seriei cu care ne-am obisnuit pe calculator.

Sarcinile par simple: trebuie sa rezolvam provocarile si sa adaugam servicii noi pentru a mentine populatia superbului nostru oras fericita.

Pentru dezvoltarea rapida a orasului e necesar un numar tot mai mare de locuitori.

Cum se joaca simulatorul de orase SimCity BuildIt?

Trebuie sa construim un oras, avand mare grija ca cetatenii sa fie multumiti daca vrem sa ne extindem, trebuie sa avem grija la nivelul de poluare, sa creem o infrastructura buna pentru a evita traficul aglomerat si sa avem in vedere permanent accesul facil la utilitati.

simulator-de-orase-SimCity-BuildIt
Site-ul oficial este disponibil aici: http://www.ea.com/simcity-buildit/

Iar jocul il putem descarca gratuit pentru Android sau iPhone.

SimCity BuildIt | Google Play

SimCity BuildIt | iTunes App Store

jocuri-pentru-construit-orase

Cu SimCity BuildIt putem sa ne bucuram de experienta SimCity pe mobile. Cu ajutorul lui poti sa-ti faci propriul oras. SimCity BuildIt este unul dintre cele mai bune jocuri pentru construit orase.

Lasă un răspuns