Site cu informati despre fotbal

Salutari si ganduri bune. Astazi va propun un site interesant pentru cei care sunt pasionati de fotbal, metode de antrenament, tactica in fotbal si secretele fotbalului.

Despre inceputurile fotbalului s-au scris multe lucrari, multe apreciate de cei care indragesc jocul cu balonul rotund. Totusi nimeni nu poate spune cu certitudine cine a inventat jocul de fotbal.

Fotbalul este un sport mult mai complex decat pare. Iar de la inventarea lui ca sport, s-a schimbat permanent, la fel ca si sistemele de joc in fotbal, strategiile si metodele de antrenament. Toate au evoluat. Iar ca manifestare sociala, fotbalul ofera cel mai mult interes si aduna ce-i mai multi spectatori. Este un lucru dovedit.

Gasiti pe acest site despre fotbal, secrete despre antrenori, carti de specialitate, programe de antrenament, materiale necesare desfasurarii activitatii de instruire, exercitii tehnico-tactice, teoria sistemelor de joc, articole interesante despre fotbal.

De asemenea, site-ul ofera posibilitatea de a participa la cursuri si seminarii care va pot imbunatati performantele in domeniu.

Autorii site-ului si-au propus sa ofere posibilitatea tuturor celor care iubesc fotbalul sa-l traiasca, sa-l cunoasca in profunzime si sa-l descopere si din alte perspective.

Daca esti pasionat de fotbal, echipe si vrei sa-i afli secretele, daca doresti sa-ti dezvolti pasiunea si calitatile necesare, daca te tenteaza profesia de antrenor de fotbal, chiar daca vei ajunge sa conduci doar echipe de copii si juniori, dau de amatori, sigur Coaches Ahead va deveni o sursa importanta de informare pentru tine.

Voi mai cauta pe internet, site-uri despre fotbal si le voi prezenta pe webroll.ro, dar pana atunci va recomand Coaches Ahead, un site interesant, plin cu informatii despre fotbal, sisteme de joc in fotbal si echipe.

 

Lasă un răspuns