Site interesant cu muzica din filme si seriale

Cauti muzica din filme celebre? Am pentru tine un super site interesant cu muzica din filme si seriale.

Aici gasesti muzica din filme si din seriale, sortata pe scene. Coloane sonore din filme celebre si mai putin cunoscute.

Muzica se imbina foarte bine cu filmele, in cele mai fericite cazuri si de cele mai multe ori din aceste imbinari ramane in urma ceva foarte puternic, memorabil. Asa se nasc practic, coloane sonore din filme celebre.

Poti descoperi foarte usor cele mai celebre melodii din filme, doar cautand dupa filmul respectiv. Astfel descoperi foarte usor coloane sonore din filme celebre.

Citeste si: Site interesant cu recomandari filme

In terminologia industriei cinematografice, un soundtrack sau sound-track, este o inregistrare audio creata sau utilizata in productia de filme.

Utilizarea uzuala a termenului a intrat in constiin?a publica odata cu aparisia asa-numitelor “soundtrack albums” la sfarsitul anilor 1940. Adica, CD-uri pe care se regaseau piesele folosite la un film.

Coloana sonora (soundtrack) se poate referi si la muzica utilizata în jocuri video. In timp ce efectele sonore erau folosite inca de la inceputuri in aproape toate jocurile, muzica care insotea jocul a fost o evolutie ulterioara.

Ca gen, muzica din filme apartine atat muzicii culte, cat si celei de consum. Un compozitor specializat pe acest gen este numit uneori compozitor de film.

Conform site-ului de specialitate, IMDb.com, cei mai tari compozitori de muzica pentru filme sunt: Hans Zimmer, James Horner, Michael Giacchino, John Williams, Howard Shore, Ennio Morricone, Randy Edelman, Alan Silvestri, Thomas Newman si
Vangelis.

Muzica din filme celebre o gasesti pe tunefind.com Te ajuta sa descoperi foarte usor coloanele sonore ale celor mai indragite filme.

Fa un gest frumos pentru prietenii tai de pe Facebook sau Google+:

Lasă un răspuns