Site interesant despre istoria tigarilor

Din categoria de site-uri interesante, astazi iti prezint CigarettesPedia.com. O enciclopedie gratuita despre tigari, despre istoria tigarilor si istoria tutunului.

Un site unic, ce contine cea mai mare colectie de pachete de tigari, informatii pretioase despre branduri de tigarete, istoria aparitiei lor si producatorii, informatii despre cine a inventat tigarile.

O istorie a tigarilor, marcilor de tigari si ambalajelor.
De la crearea sa, pe 29 martie 2006, acest site a devenit o arhiva de nepretuit, fara egal, care contine mai mult de 30. 000 de articole unice si imagini.

Sa ne facem intelesi. WebRoll.ro si CigarettesPedia nu promoveaza produsele din tutun sau fumatul si nu promoveaza interzicerea fumatului, ci reflecta doar o opinie impartiala.

In zilele noastre exista un numar mare de proiecte speciale dedicate explorarii aparitiei tutunului, impactul tutunului asupra industriei mondiale, animale, plante etc. In nici un fel nu CigarettesPedia nu atinge aceste subiecte.

Ceea ce face acest proiect original este faptul ca acesta contine o istorie veche de secole a tigaretelor si, prin urmare, aceasta este o parte inseparabila a istoriei umane.

Multi colectionari din intreaga lume contribuie gratuit cu informatii si imagini cu pachete de tigari rare, exclusive, vechi si noi.

CigarettesPedia este un site interesant despre istoria tigarilor si istoria tutunului.

Numele CigarettesPedia este o combinatie a cuvintelor tigari (produse din tutun) si enciclopedie.

Lasă un răspuns