Site-uri pentru sms-uri gratuite online

Nu stiu daca mai sunt amatori de sms-uri gratuite, dar pentru orice eventualitate, iata o lista cu site-uri cu ajutorul carora puteti trimite sms-uri gratuite online.

Este un domeniu care s-a dezvoltat mult in ultima perioada si exista mai multe site-uri pe internet cu ajutorul carora se pot trimite sms-uri gratuite online. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de telefon al destinatarului si sa ai ce sa-i comunici prin sms gratuite nelimitate.

mesajgratuit.ro. – Daca iti faci cont la ei poti trimite cate 5 sms-uri gratuite, in fiecare zi, catre orice numara de mobil din ROmania, din retelele Orange si Vodafone. Daca nu doresti sa-ti faci cont, atunci poti trimite doar 3 sms-uri gratuite catre orice numar de mobil.

sms-gratuite.ro. – Inspiratie sa ai. Cu ajutorul acestui site poti trimite pana la 250 de mesaje gratuite in Orange, 100 de sms-uri gratuite in Cosmote si 50 in Vodafone. Daca doriti sa trimiteti sms-uri in strainatate sau mai multe in retelele din Romania atunci trebuie sa platiti un abonament intre 1 si 3 euro.

3sms.ro. – De pe acest site puteti trimite 3 sms-uri gratuite pe zi pe orice retea din Romania. Nu puteti trimite
sms-uri in strainatate. Destinatarul va primi mesajul de la tine ca fiind expediat de pe un numar scurt, 1846 si va fi instiintat ca sms-ul a fost trimis de pe acest site si sa nu raspunda.

e-freesms.com – Cu ajutorul acestui site puteti trimite sms-uri gratuite de pe online in peste 150 de tari. Nu este necesar sa va faceti cont pe site, trebuie doar sa introduceti numarul de telefon al destinatarului si mesajul. Mai simplu de atat, nu se poate.

Am speranta ca v-a fost util acest articol, va doresc o zi faina si spor la sms gratuite online.

Ganduri bune.

Lasă un răspuns