Siteuri pentru a edita imagini

Site-uri şi programe de modificat poze online:

Editarea foto devine tot mai simpla online, iar incepatorii nu mai au nevoie sa descarce programe complexe pentru a opera cateva modificari poze. Site-uri pentru editare foto online:

Fără să fie nevoie să descarci un program, poţi edita rapid o imagine în doar câteva minute. Unele siteuri sunt simple şi oferă opţiuni de bază, dar altele sunt extrem de evoluate şi pot transforma spectaculos fotografia de bază.

Dintre siteurile simple, dar extrem de funcţionale, merită amintit picjuice.com, un site cu ajutorul căruia poţi redimensiona şi roti fotografii, dar care oferă şi şansa de a face anumite ajustări, cum sunt cele de luminozitate, de exemplu.

Sumo paint este un editor extrem de uşor de folosit, dar cu ajutorul căruia poţi face mult mai multe lucruri decât cu picjuice. Poţi adăuga fotografiei diverse elemente speciale şi efecte (de la simple blurări la interesante efecte 3D).

Unul dintre cele mai aerisite astfel de siteuri este citrify.com. Editorul online te ajută să elimini eventualele defecte ale fotografiei tale şi îţi permite şi unele modificări artistice.

Dacă vrei doar să adaugi efecte fotografiei, probabil că imageoid este cea mai bună opţiune. Ai de ales între câteva zeci de efecte. De exemplu, poţi transforma, cu un singur click, fotografia ta într-una retro.

Phixr este un editor online asemănător cu sumopaint, dar cu care poţi transforma o fotografie într-o adevărată felicitare. De asemenea, poţi face extrem de rapid colaje foto.

PicMonkey cu ajutorul lui, puteți obține unele efecte cu câteva clicuri de mouse. PicMonkey este o instrumente online de editare foto vă permit să încărcați fotografiile și să aplicați efecte, adăuga text, schimbare / redimensiona, și adăugați rama cu click-uri simple.

Ce site-uri de editat poze online stiti? EI bine, iata si o lista cu site-uri utile pentru editat poze:

http://www.photofunia.com/
http://pixer.us/
http://www.onlinephototool.com/
http://www.panalu.net/
http://funphotobox.com/
http://www.caption.it/
http://es.grafme.com/index.php
http://www.panalu.net/
http://www.lunapic.com/editor/
http://www.aviary.com
http://photo505.com/
http://www.taaz.com
http://www.befunky.com
http://www.fotoflexer.com
http://www.drpic.com
http://blingee.com/
http://www.imikimi.ro
http://www.picasa.com
http://photo505.com
http://www.sumopaint.com/app/
http://pho.to/

Lasă un răspuns