Soft gratuit pentru editare imagini

Recomandarea de astazi pentru voi, este un site care ofera un soft gratuit de editare foto si editare imagini, care ruleaza pe Windows. Soft-ul are o interfata intuitiva si inovatoare, are efecte speciale, o mare varietate de efecte si instrumente utile, ofera suport si sfaturi.

Exista si o comunitate on-line activa care va ofera ajutor prietenos, tutoriale despre editarea fotografiilor si imaginilor, plugin-uri si o multime de alte chestii.

Dezoltarea aplicatiei on-line de editare imagini a inceput ca un proiect dezvoltat de autor pe vremea cand era la un colegiu universitar de design superior, indrumat de Microsoft, si este mentinut si actualizat de catre unii dintre absolventii care au lucrat initial la el.

Conceput initial ca un inlocuitor gratuit pentru Microsoft Paint, soft-ul de editare care vine cu Windows, Paint.NET s-a dezvoltat si a devenit un editor foto simplu, puternic si util.

Interfata intuitiva si accesul rapid la functiile uzuale au facut din Paint.NET un software de prelucrare foto si editare imagini foarte popular, preferat de utilizatorii obisnuiti in locul suitei de la Adobe. Interesant este ca acest soft de editare foto permite lucrul pe layere si ofera numeroase filtre pentru imbunatatirea imaginilor si dimensionarea lor.

Putine programe de prelucrat imagini gratuite includ suport pentru layere. Utilizarea acestei facilitati nu ridica dificultati nici pentru utilizatorii incepatori, nici pentru cei care au lucrat cu Photoshop. Principiul de lucru cu layere este asemanator functiei similare din Photoshop.

Aproape orice utilizator PC foloseste o aplicatie de grafica pentru editarea fotografiilor digitale si a diverselor imagini.

Cand aveti nevoie sa decupati, taiati sau sa editati o imagine, Paint.NET este perfect. Este un soft open-source simplu de editare foto. Compatibil numai cu Windows, Paint.Net este un program de editare foto si editare imagini gratuit, flexibil, punandu-va la dipozitie o mare varietate de unelte utile si usor de folosit.

Lasă un răspuns