Star Chart, aplicatie astronomie harta stelara

Star Chart este o aplicatie pentru telefon utila. Cum functioneaza? Simplu, indrepti telefonul spre cer si aplicatia iti spune ce planeta sau configuratie de stele ai in fata. O aplicatie harta stelara. Utilizand localizare GPS si alti senzori ai telefonului, aplicatia poate afisa ce stele sunt chiar deasupra ta.

Stramosii nostri au vazut cerul instelat in fiecare noapte. In mintea si imaginatia lor, au transformat stelele in obiecte unice pe care le numim acum constelatii. De asemenea, au creat povesti si legende despre modul in care s-au format aceste constelatii.

Odata cu dezvoltarea si imbunatatirea rapida a smartphone-urilor, potii descoperi stelele si planetele direct de pe telefon.

aplicatie-harta-stelara

Esti pasionat de astronomie? Cauti o harta cerului in timp real? Iti doresti o harta constelatiilor stelare?

Atunci instaleaza aceasta aplicatie in telefonul tau si vei avea harta cerului azi in buzunar.

Star Chart, este o aplicatie gratuita, care iti permite sa descoperi numele stelelor si constelatiilor. Trebuie doar sa indrepti camera telefonului catre cer, iar aplicatia iti spune la ce te uiti. Poate fi folosita si pe timpul zilei, insa este mult mai distractiv sa o folosesti seara!

Citeste si: Aplicatii astronomie android, NASA App

Dintre toate aplicatiile de genul asta, mi se pare cea mai utila si bine construita, tine cont de GPS si de pozitia ta fata de cer, stanga-dreapta, sus-jos.

Este ca si cum ai avea un planetariu in buzunar.

aplicatie-harta-constelatiilor-stelare

In timpul unei nopti cu cer senin, poti vedea o multime de obiecte stralucitoare deasupra ta.

Aplicatia iti ofera o harta stelara, o harta a cerului, folosita pentru a determina pozitiile corpurilor ceresti. Descoperi usor locatiile stelelor, planetelor, satelitii si statiile spatiale.

Te ajuta mult la observatii astronomice cu telescopul.

Descarca Star Chart din magazinul de aplicatii preferat:

Star Chart | Google Play

Star Chart | Apple Store

Star Chart | Windows Phone

O aplicatie interesanta cu harta cerului explicata incepatorilor. Aplicatia va afisa automat steaua si numele acesteia. Instaleaza aplicatie si descopera cerul noaptea dintr-un unghi diferit. Descopera harta constelatiilor stelare.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

Lasă un răspuns