Sugar Free Diet, aplicatie de nutritie pentru android

Sugar Free Diet, aplicatie android utila pentru persoanele care sufera de diabet

Sugar Free Diet le ofera utilizatorilor informatii despre ce este mai exact zaharul si despre efectele acestuia asupra organismului. Aplicatia contine informatii despre zahar si despre impactul negativ asupra organismului al zaharului rafinat.

Zaharul creeaza dependenta si motivul pentru care cele mai multe diete esueaza este imposibilitatea de a renunta la carbohidrati si dulciuri.

Cu totii avem pofte si ne dorim ceva dulce. Partea buna este ca exista variante sanatoase, fara zahar, fara sa ne privam de un desert delicios.

Aplicatia pentru Android, Sugar Free Diet, recomanda un plan complet de dieta fara zahar detaliat pentru 7 zile.
Acesta include si retetele pentru fiecare masa in parte, instructiuni pentru preparare, precum si informatiile nutritionale aferente.

aplicatia-android-nutritie

In acest fel, utilizatorii isi pot tine sub control glicemia, aplicatia fiind foarte utila pentru persoanele care sufera de diabet.

Diabetul zaharat este definit prin cresterea valorii glicemiei (glucozei din sange) peste valoarea normala de 126 mg/dl. Glicemia este un parametru care este mentinut in limite normale datorita unei secretii normale a hormonului pancreatic numit insulina.

Diabetul este o boala cronica, care se caracterizeaza printr-un nivel crescut al glucozei din sange si prin dezechilibrarea metabolismului.

Descarca gratuit Sugar Free Diet, aplicatie pentru Android:

Sugar Free Diet | Google Play

Si nu uitati: sa mananci corect inseamna putin, des si bun.

Aplicatia Sugar Free Diet le pune la dispozitie utilizatorilor un ghid complet pentru a urma o dieta fara zahar.

Lasă un răspuns