Sugestii pentru necesarul zilnic de calorii

Esti la dieta? Vrei sa tii dieta? Pune dieta ta pe pilot automat. He he he, site-ul interesant prezentat astazi, creeaza pentru voi in mod automat planurile de masa, preferintele alimentare personalizate, obiective de nutritie si chiar bugetul, totul pentru o alimentatie sanatoasa.

Autorul site-ului a absolvit UCLA in 2011, cu o diploma in microbiologie, imunologie si genetica moleculara.

Si a creat acest generator, care sugereaza ce anume sa mananci ca sa respecti un anumar numar de calorii si care sa se potriveasca cu obiectivele dvs. de nutritie, pentru a avea o alimentatie sanatoasa. Daca de exeplu nu-ti place ce ti-a sugerat, mai incerci odata.

Cel mai important factor in cresterea sau scaderea in greutate este aportul caloric total, dar exista multe nuante care se iau in considerare atunci cand vine vorba de distributia macronutrientilor.

O nutritie buna este conditia sanatatii. O alimentatie inadecvata poate slabi sistemul imunitar. Nutritia aduce corpului energia de care are nevoie pentru a-si mentine buna functionare, activitatile si greutatea.

Problemele de nutritie pot decurge dintr-o alimentatie insuficienta (malnutritie) sau din cauza faptului ca organismul nu absoarbe sau absoarbe putin elementele nutritive prezente in alimentele consumate (malabsorbtia).

Alimentele pe care le consumam sunt compuse din trei elemente: proteine, materii grase si glucide (sau hidrati de carbon). Unul din obiectivele unei bune nutritii este acela de a obtine un bun echilibru al acestor elemente.

Si nu uitati, exercitiul este important in controlul greutatii si sanatatii in general.
Si inca ceva, acest site este un instrument pentru a va ajuta sa aveti un plan de masa sanatos, dar nu este un inlocuitor pentru un doctor nutritionist sau pentru sfaturile medicale.

Site-ul interesant de astazi despre nutritie va cere doar sa-i spuneti cate calorii doriti sa consumati si Eat This Much va arata ce trebuie sa mancati pentru a consuma caloriile dorite.

Lasă un răspuns