Super reclama Android, “fiți împreună, dar nu la fel”

Spotul este construit ca o campanie împotriva violențelor din școli, fenomen numit în engleză “bullying”. Sloganul reclamei Android este “fiți împreună, dar nu la fel”.

Clipul prezintă povestea a trei prieteni, hârtia, foarfeca și piatra, care se salvează reciproc de violențele colegilor de școală.

Reclama este inspirata de jocul piatra, foarfeca și hârtia.

Bullying-ul este un act comportamental repetat, indreptat spre ranirea fizica sau mentala a unei persoane. De asemenea, el se caracterizeaza prin comportamentul unei persoane care incearca sa obtina suprematia asupra altora. Cel mai usor se poate observa aceasta forma de violenta in grupurile de copii.

Cum il ajuti pe copil sa reactioneze adecvat atunci cand se intalneste cu un bully care nu il lasa in pace? Invata-l pe copil sa apeleze la un adult atunci cand este victima violentei. Poate vorbi cu tine, cu un profesor, cu psihologul scolii, directorul scolii sau cu un politist. Invata-l pe copil diferenta dintre a pârî si a denunta pe cineva: denuntand violenta, face un bine si altor copii care pot cadea victima agresorului.

Lasă un răspuns