Te invit la relaxare. Vezi cum poti sa te relaxezi

Stiam ca exista astfel de videoclip-uri pe YouTube, care sa ne ajute sa ne relaxam, dar crearea unui site dedicat pentru asa ceva este o idee foarte buna. Adica, un site interesant cu ajutorul caruia te poti relaxa si care iti ofera o clipa de ragaz.

Efectul relaxarii este acela de imbunatatire a calitatii vietii, scazand stresul si oboseala. Se pot controla astfel emotiile si reduce tensiunea psihica, cu efect maxim in cazul in care stresul a devenit cronic.

Ideea este simpla si utila, numai buna pentru relaxare. Pe site exista o aplicatie usor de folosit, care ne pune la dispozitie 6 ambiante inspirate din mediul natural, imagine si sunet, la care se adauga si o muzica relaxanta plus un ghid vocal. Totul pentru relaxare.

Aplicatia este intuitiva si usor de folosit. Practic, selectezi conditiile de relaxare si apesi start.
Relaxarea este cheia reducerii stresului si a regenerarii fizice si mentale. Perioadele de relaxare ajuta creierul sa ia o pauza de la problema in care-a ajuns sa se invarta in cerc.

Asa cum spuneam, exista 6 ambiante care simuleaza malul unui rau care strabate o padure, un camp strabatut de un parau, un luminis, malul marii la apus, o cascada si un lan de grau. Simplu si eficace. Alege din cele 6 variante una pe placul tau si iti oferi cateva momente de relaxare.

Cum vi se pare ideea si care din variantele oferite de site-ul Calm va place cel mai mult?

One thought on “Te invit la relaxare. Vezi cum poti sa te relaxezi

Lasă un răspuns