Team building, solutii pentru munca in echipa

team building echipa

Team building-ul nu este doar o activitate de reuniune si intarire a echipei, este de fapt o disciplina psihologica de sine statatoare numita psihologia organizationala. Rolul ei este ca prin mai multe activitati si evenimente sa transforme un grup de indivizi intr-o echipa, transforma mai multe bucati intr-un intreg. Acest lucru se valorifica ulterior in cadrul biroului, la locul de munca sau in mediul in care grupul respectiv de indivizi isi desfasoara activitatea. Este o practica foarte raspandita astazi datorita eficacitatii si impactului pe care il are in modul in care fiecare individ ajunge sa vada conceptul de echipa si cum isi vede el locul sau si cel al colegilor sai in intregul din care face parte.

In cadrul unui team building ies la suprafete diferite fatete ale indivizilor, se construiesc diferite relatii de incredere, lucruri foarte utile. Exista pe piata diferite oferte team building, insa e bine sa alegi o companie cu experienta in domeniu pentru un rezultat cat mai bun.

Diversele oferte de team building prezinta numeroase oportunitati de indeplinire a scopurilor pe care le are organizatia in plan. Team building-ul poate fi realizat atat ca raspuns la o problema in cadrul grupului, cat si ca mijloc de imbunatatire a nivelului de colaborare din organizatie. Team building-ul asta face pana la urma, creeaza colaborare acolo unde nu exista si imbunatateste colaborarea acolo unde este deficitara. Acest lucru se realizeaza prin crearea unei echipe unde erau doar un grup de oameni, prin crearea unui sentiment de cunoastere si incredere unde era teama sau nesiguranta.

Efectele team building-ului se simt atat in acest punct cat si in dezvoltarea personala a angajatilor. In orice caz, un program de team building aduce numai beneficii oricarei firme, organizatii sau companii!

Ofertele de team building, fiecare in parte, prezinta un anumit scenariu, astfel poti sa alegi care varianta ti se potrivestete tie sau organizatiei tale sau poti sa creezi un plan special impreuna cu specialistii de la VerticalAdventure.

Lasă un răspuns