Top 10 cele mai populare site-uri de moda

Sau sa spunem top 10 cele mai la moda site-uri?

Industria modei este mereu in cautarea celor mai recente tendinte pentru a le absorbi si apoi raspanditi la restul lumii. Iar atunci cand lumea modei si Internetul se ciocnesc, ne putem astepta sa vedem site-uri de moda care imbina cele mai recente tendinte vizuale si tehnologice.

Care sunt site-urile de moda cele mai populare?

Aici sunt top 10 site-uri de moda cele mai populare bazate pe o combinatie de Alexa Rank, bogatia de continut, comentarii si prospetime.

Ar fi minunat daca ati vrea sa adaugati si voi site-urile preferate de moda pentru a imbogati lista. Desigur puteti scrie si cateva comentarii ale acestora.

Cu siguranta, vizitand site-urile de moda de pe lista mea, veti afla care sunt tendintele in 2013, ce este la moda in 2013 si o multime de alte lucruri frumoase si interesante.

1. Vogue – Unul dintre cele mai bune site-uri de moda care ofera informatii despre moda.

2. ELLE – Furnizeaza informatii, de la moda la stilul de par si mai mult. Cu siguranta o mare sursa de moda.

3. Vanity Fair – Site-ul de divertisment bine cunoscut, care ofera, de asemenea, continut bogat despre moda.

4. Cosmopolitan – Unul dintre site-urile de moda cele mai populare, care ofera informatii fresh si actuale despre stil de viata pentru femei.

5. Style – Acopera domenii precum moda, designeri, vedete, frumusete si mult mai mult.

6. Allure – Unul dintre cele mai bune site-uri de moda, despre tendintele modei, cum-sa, frumusete si multe altele.

7. Glamour – Ofera informatii despre moda, frumusete, machiaj, dieta, sanatate, sanatatea parului pentru femei.

8. Harpers Bazzar – Unul dintre site-urile de moda cele mai populare, care ofera informatii despre tendinte in moda, spectacole de moda, articole, noutati si multe altele.

9. Fashion Magazine – Fashion Magazine: – Un alt mare site de moda, site-ul care aduce informatii bogate despre moda, shopping, sanatate, frumusete, tendinte de calatorie.

10. In Style – Unul dintre site-urile de top despre moda, care ofera noutati despre moda, frumusete, stil de viata si multe alte lucruri interesante pe care va las sa le descoperiti singuri.

One thought on “Top 10 cele mai populare site-uri de moda

Lasă un răspuns