Top 10 cele mai populare site-uri de moda

Sau sa spunem top 10 cele mai la moda site-uri?

Industria modei este mereu in cautarea celor mai recente tendinte pentru a le absorbi si apoi raspanditi la restul lumii. Iar atunci cand lumea modei si Internetul se ciocnesc, ne putem astepta sa vedem site-uri de moda care imbina cele mai recente tendinte vizuale si tehnologice.

Care sunt site-urile de moda cele mai populare?

Aici sunt top 10 site-uri de moda cele mai populare bazate pe o combinatie de Alexa Rank, bogatia de continut, comentarii si prospetime.

Ar fi minunat daca ati vrea sa adaugati si voi site-urile preferate de moda pentru a imbogati lista. Desigur puteti scrie si cateva comentarii ale acestora.

Cu siguranta, vizitand site-urile de moda de pe lista mea, veti afla care sunt tendintele in 2013, ce este la moda in 2013 si o multime de alte lucruri frumoase si interesante.

1. Vogue – Unul dintre cele mai bune site-uri de moda care ofera informatii despre moda.

2. ELLE – Furnizeaza informatii, de la moda la stilul de par si mai mult. Cu siguranta o mare sursa de moda.

3. Vanity Fair – Site-ul de divertisment bine cunoscut, care ofera, de asemenea, continut bogat despre moda.

4. Cosmopolitan – Unul dintre site-urile de moda cele mai populare, care ofera informatii fresh si actuale despre stil de viata pentru femei.

5. Style – Acopera domenii precum moda, designeri, vedete, frumusete si mult mai mult.

6. Allure – Unul dintre cele mai bune site-uri de moda, despre tendintele modei, cum-sa, frumusete si multe altele.

7. Glamour – Ofera informatii despre moda, frumusete, machiaj, dieta, sanatate, sanatatea parului pentru femei.

8. Harpers Bazzar – Unul dintre site-urile de moda cele mai populare, care ofera informatii despre tendinte in moda, spectacole de moda, articole, noutati si multe altele.

9. Fashion Magazine – Fashion Magazine: – Un alt mare site de moda, site-ul care aduce informatii bogate despre moda, shopping, sanatate, frumusete, tendinte de calatorie.

10. In Style – Unul dintre site-urile de top despre moda, care ofera noutati despre moda, frumusete, stil de viata si multe alte lucruri interesante pe care va las sa le descoperiti singuri.

Lasă un răspuns