Top 10 site-uri de jocuri

A mai trecut un an, am dat 2014 pe 2015, dar noi, echipa webroll, suntem tot aici cu recomandari pentru tine. Cele mai bune si cele mai interesante site-uri le descoperi aici.

Gaseste si in 2015 cele mai bune site-uri si blog-uri in cateva secunde. Descopera, impartaseste cu prietenii si bucura-te.

Pentru primul articol din 2015 am pregatit o lista cu cele mai interesante 10 site-uri cu jocuri.

Iata primele 10 site-uri de jocuri dintre cele mai cunoscute, bazate pe o combinatie de Alexa Rank, continutul bogat, recenzii si recomandarile utilizatorilor. Ar fi minunat daca ai putea adauga site-urile tale preferate cu jocuri la lista sau daca ai scrie cateva comentarii la acestea.

1. – gamespot.com

GameSpot este cel mai mare site de jocuri din lume pentru PC, PlayStation 2, Xbox 360, Wii, PS3, GameCube, PSP, DS, GBA, PS2, PlayStation precum si o sursa importanta pentru download jocuri.

2. – ign.com

Unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri pentru Xbox 360, PS3, Wii, PC, DS, PSP si iPhone, coduri pentru jocuri, comentarii, avanpremiere, caracteristici, versiuni, și un gamestore pentru jocuri pentru și PC.

3. – pogo.com

Unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri online, ideal pentru a juca jocuri online gratuite, locul de unde poti descarca jocuri si unde poti castiga premii uriase.

4. – gamefaqs.com

Site-ul ofera peste 40.000 de intrebari si raspunsuri frecvente despre jocuri video, ghiduri despre jocuri, mai mult de 250.000 coduri pentru jocuri, celebrele cheats, peste 100.000 de prezentari de jocuri si multe altele.

5. – miniclip.com

Un site de jocuri de top. Unul dintre cele mai populare site-uri de jocuri care ofera jocuri online gratuite, jocuri de actiune, jocuri multiplayer, jocuri sportive, jocuri distractive, jocuri flash si multe altele.

6. – games.yahoo.com

Surpriza, nu? Sectiunea de jocuri al celebrului Yahoo, contine jocuri arcade, jocuri de societate, jocuri de carți, jocuri puzzle si multe altele. Puteți descarca, de asemenea, jocuri pentru computer.

7. – playstation.com

Site-ul oficial al PlayStation, iti ofera stiri despre jocuri, informatii, forumuri, articole, ponturi, coduri pentru jocuri si multe alte informatii interesante.

8. – xbox.com/en-US/xbox-360

Site-ul pentru Xbox și Xbox 360. Aici gasesti noutati despre jocuri, avanpremiere, trailere la jocuri, capturi de ecran (printscreen-uri), strategie și suport.

9. – addictinggames.com

Unul dintre cele mai bune si cele mai mari site-uri de jocuri care contine peste 3.000 de jocuri online gratuite, inclusiv jocuri arcade, jocuri puzzle, jocuri de actiune, jocuri haioase, jocuri de sport, strategie, shootere, și mult, mult mai multe! Este site-ul nostru preferat cu jocuri online.

10. – gametrailers.com

Un site despre jocuri pe care se pot viziona prezentari video ale jocurilor noi , gasesti recenzii si examinări de jocuri video viitoare. Aici este locul cu noutati despre jocurile care vor aparea.

Lasă un răspuns