Top 10 site-uri din lume

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai populare site-uri din lume?

Eu m-am intrebat care sunt site-urile de top de pe internet, si am facut o lista pentru tine, Top 10 site-uri din lume.

Am luat in calcul trei criterii de analiza: locul in ierarhia Alexa, comentariile utilizatorilor si popularitatea pe site-urile de social media. Alexa este o firma de monitorizare web, celebra si respectata.

Care sunt cele mai mari zece site-uri din lume?

Uite, aici, o lista cu cele mai bune top 10 site-uri din lume. Oricare dintre ele in valoare de miliarde de dolari.

1. Google 

Google este, fara indoiala motorul de cautare numarul 1 in lume. In afara de cautare web, Google ofera, de asemenea, multe alte servicii cum ar fi Gmail, Google Keep, AdWords, Google Earth, Gtalk, grupuri, sitemap, instrumente pentru webmasteri, etc.

Google este ca o comoara pentru tine, ascunsa pe o insula, pe care trebuie sa o explorezi.

2. Yahoo! 

Yahoo ofera multe servicii gratuite: motor de cautare, mail, harti, pagini galbene, jocuri, cumparaturi, locuri de munca, filme, stiri, Messenger si multe altele. Pentru multe persoane, Yahoo este in continuare cel mai bun site de pe internet.

3. Facebook

Facebook este site-ul numarul 1 de social networking care a revolutionat modul de a pastra legatura pe internet. Facebook are multe aplicatii, albume foto, cadouri, carti, muzica, filme, citate, si jocuri.

4. YouTube

YouTube este un site incredibil de popular pentru a incarca si distribui clipuri video. Vrei sa vezi videoclipuri gratuit? YouTube este prima alegere, una de top. YouTube este si locul unde pot fi promovare produsele si serviciile oferite de o firma sau persoana. YouTube este o platforma gigantica plina de continut si informatii.

5. Live

Windows Live este un site administrat de Microsoft Corporation. Live ofera suita de aplicatii Windows Live Essentials, servicii web, download, e-mail si client de e-mail, calendar, messenger live, galerii foto. E-mail, servicii web si o suita de programe software.

6. Wikipedia – https://ro.wikipedia.org/wiki/Pagina_principal%C4%83

Wikipedia este cea mai buna si cea mai mare enciclopedia libera, scrisa in colaborare cu cititorii sai. Multi oameni sunt in mod constant ocupati sa imbunatateasca Wikipedia, facand mii de actualizari pe ora. Daca vrei sa gasesti o sursa credibila si obiectiva, Wikipedia este destinatia potrivita pentru tine.

7. Blogger.com

Blogger este cel mai mare sistem de publicare de blogg-uri gratuite din lume, care a fost cumparat de Google in 2003.
Milioane de oameni folosesc serviciul lor pentru a impartasi gandurile, ideile si emotiile cu cititorii lor. Blogger.com a fost blocat pentru perioade de timp in tari precum China, Iran si Pakistan pentru motive politice sau juridice.

8. MSN

MSN, face parte de asemenea, din reteaua Microsoft, si este o colectie de site-uri si servicii oferite de Microsoft. Serveste ca un portal de internet care ofera servicii de e-mail, messenger, motor de cautare (bing), continut video, stiri si multe altele.

9. Myspace

Myspace este o retea sociala extrem de populara, un alt fel de Facebook. Gasesti aici videoclipuri, muzica, posturi de radio, stiri, fotografii si alte informatii utile. Myspace este locul unde oamenii se conecteaza, descopera si impartasesc continut si informatii.

Myspace a creat o comunitate de oameni creativi care se conecteaza in functie de afinitati reciproce. Primesti pe loc vesti despre lucrurile care te intereseaza si urmarsti cum se desfasoara evenimentele in timp real, din toate perspectivele.

10. Twitter

Twitter este o retea sociala si de micro-blogging gratuit, care permite utilizatorilor sa trimita si sa citeasca mesajele numite tweets.
Asa cum a declarat in mod oficial, “Twitter este, fara indoiala cel mai bun mod de a impartasi si de a descoperi ceea ce se intampla chiar acum.”

Iar la final ai o Lista cu cele mai populare site-uri din lume, in luna august 2015, conform Alexa Internet la data de 11 august, 2015, site-uri care corespund si cu “Topul” celor de la SimilarWeb, la aceeasi data 11 aug 2015.

De asemenea poti vedea lista cu Top 500 de site-uri de pe internet, in clasamentul Alexa.

Lasă un răspuns