Top 3 aplicatii android de Craciun

Top trei aplicatii de Craciun pentru Android

Un fulg, un brad, o imagine de fundal cu specific de Craciun.

Stim cu totii ca sarbatorile de iarna ne transforma. Ascultam colinde, ne setam melodii de Craciun ca ton de apel, ne trimitem mesaje de tipul: “Fie ca…”

Ei bine, pentru a intra complet in spiritul Craciunului si al sarbatorilor de iarna, astazi va recomand trei aplicatii android 2014, pentru a a introduce si telefoanele in atmosfera magica a Craciunului.

Sunt trei aplicatii android de top de tip Live Wallpaper, care va ofera imagini de fundal de calitate buna, aplicatii android cu performante bune, care nu va deranjeaza cu reclame sau alte lucruri sacaitoare.

Top 3 Live Wallpaper-uri pentru Craciun

Snowfall Live Wallpaper

aplicatii-android-imagini-de-fundal-live

O aplicatie android de Craciun care va ofera caderi de zapada pe fundal live. Efectul de ninsoare este reusit si foarte placut, imaginile de fundal se pot schimba, iar fulgii de nea, ninsoarea, reactioneaza atat la atingere cat si la miscarile telefonului. In plus, este o aplicatie android de craciun realizata de Wasabi.

Christmas Live Wallpaper

aplicatii-android-christmas-live-wallpaper

O aplicatie android minunata, care ofera un brad 3D realizat din luminite care creeaza un efect vizual placut. Aplicatia functioneaza si de Anul Nou dar si de Valentine`s Day. Are numaratoare inversa pana la evenimente, multe luminite, fulgi de zapada si alte setari.

 

Christmas 3D Live Wallpaper

aplicatii-android-3D-Christmas-Live-Wallpaper

O aplicatie android de Craciun, care in varinata gratuita ne ofera trei variante de brazi de craciun la care putem modifica culoarea brazilor si culoarea de fundal.
Este tot o aplicatie android dezvoltata de Wasabi.

Acestea fiind spuse, va doresc Craciun Fericit tuturor!

Lasă un răspuns