Top 6 site-uri de cultura generala si despre cum sa faci lucruri

Site-uri de cultura…, altele decat cel bagat in duba. Chiar, a mai scos cineva “site-ul de cultura” din duba?

Descopera cum sa faci… orice! Simplu, prin intermediul site-urilor si al aplicatiilor care permit schimbul gratuit de cunostinte si informatii. Adica, baze de date gigantice cu informatii generale sau tematice, realizate, mentinute si actualizate de catre comunitati on-line.

Descopera o multime de lucruri interesante despre stiinta, istorie, cultura, civilizatie, natura, curiozitati geografie, oameni, tehnologie, arta si artisti si multe, multe altele.

Iata un top site-uri de cultura cu ajutorul carora poti sa descoperi lumea si totul despre animale, plante, istorie, geografie, arta, om, corpul omenesc, stiinta, tehnologie, planeta Pamant, Univers.

wikiHow – ghiduri utile despre cum sa faci si sa rezolvi o multime de lucruri. wikiHow este editabil de catre oricine si astfel continutul lor se schimba in fiecare zi.

Bukisa – o baza de date si cunostinte online, care imparte veniturile sale din anunturile publicitare cu editorii de continut de pe site.

eHow – un site cu articole si clipuri video care explica modul de a face aproape orice.

About – una dintre resursele informationale cele mai cunoscute pe internet.

Squidoo – este un constructor de pagini web care permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze pagini despre orice subiect sau tema doresc.

Wikipedia – este, in esenta o enciclopedie on-line enorma disponibila pentru oricine gratuit. Oricine care a efectuat vreodata o cautare on-line sau o cercetare a vizitat, probabil, Wikipedia cel putin o data.

Lasă un răspuns