Top aplicatii utile cu imagini fundal telefon Android

Imagini de fundal gratis pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

Imaginile de fundal reprezintă una dintre cele mai ușoare modalități de a iți oferi rapid o mică schimbare de peisaj de fiecare dată când deschizi telefonul.

Ele pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a naviga printre propriile fotografii, obținând amintiri despre zilele de mult uitate.

În Magazinul de aplicații pentru telefoane și tablete, Google Play, există sute de aplicații pentru imagini de fundal gratis, așa că am creat o listă cu unele dintre cele mai bune pe care le poți descărca astăzi.

Wallpapers pentru Android

Wallpapers | Google Play

Wallpapers de la Gogole, nu sunt cea mai cunoscută aplicație a companiei, dar este o alegere foarte bună pentru oricine dorește să aibă la dispoziție o gamă variată de imaginile de fundal pentru Android. După ce ai selectat o categorie, poți să alegi o imagine specifică sau să selectezi opțiunea de a se schimba automat imaginea de fundal în fiecare zi cu o nouă imagine din acea categorie.

Wallpapers HD – Pixels | Google Play

Pixel este o altă aplicație imagini de fundal gratis pentru telefoanele cu sistem de operare Android recomandată, care oferă mai multe opțiuni suplimentare. Nu are opțiunea de schimbare automată a imaginilor de fundal pe care o are aplicația Google, dar îți permite să căuți imagini de fundal după un anumit cuvânt sau o expresie sau să explorezi imagini diferite cu ajutorul etichetelor.

7Fon | Google Play

7Fon are unele opțiuni faine de schimbare automată a imaginii de fundal, care îți permit să controlezi cât de des se schimbă imaginea, dacă dorești să descărcrci pe Wi-Fi sau pe date, unde să stochezi imaginile descărcate, etc. Aplicația poate fi folosită fără a fi necesar creearea unui cont, dar există și această posibilitate pentru doritori.

Backgrounds HD Wallpapers | Google Play

Pe lângă aranjarea imaginilor de fundal pentru Android în categorii diferite și furnizarea unei opțiuni de căutare, în Backgrounds HD Wallpapers imaginile sunt organizate și în categorii ca: fotografii speciale, recente și populare. Categoria de imagini Populare îți permite să cauți zilnic, săptămânal, lunar sau din totdeauna.

Nu este necesar să te înregistrezi dacă vrei să descarci imaginile sau să le adaugi la favorite. Acest lucru este necesar, să-ți faci cont, doar dacă dorești să încarci pe aplicație propriile imagini, sau dorești să urmărești un autor sau dacă derești să postezi comentarii la imagini.

Muzei Live Wallpaper | Google Play

Muzei are o abordare puțin diferită comparativ cu alte aplicații cu imaginile de fundal. Modul de navigare este puțin diferit, iar aplicația aduce în prim plan imaginile de pe telefonul tău. Dacă nu ai poze sau nu ai multe fotografii pe telefon, poți selecta opțiunea să utilizzi una dintre imaginile prezentate în fiecare zi.

Dacă selectezi să utilizezi imagini din folderul “My Pictures”, poți să te arunci cu ușurință în setări pentru a stabili cât de des ar trebui să se schimbe imaginile.

În plus, spre deosebire de alte aplicații din această listă, Muzei nu lasă imaginea selectată nealterată, ceea ce este inteligent. Unul dintre posibilele dezavantaje ale utilizării unei fotografii reale ca fundal este că acest lucru poate face greu de citit textul, la fel și iconițele de pe ecran.

Pentru a rezolva aceasta, Muzei aplică un fel de blur fiecărei imagini. CU o dublă atingere în ecranul de întâmpinare se trece în câteva secunde între imaginea neclară și imaginea originală.

Tu ce aplicație folosești pentru imagini de fundal pe telefon?

Poti sa ne dai like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe Webroll.ro

Lasă un răspuns