Top lansatoare pentru Android similare cu Windows 10

Dacă te afli în căutarea unui lansator Android pentru tabletă, similare cu Windows 10, am aici o listă pentru tine.

Un lansator, sau în engleză Launcher, este o aplicație care le permite utilizatorilor să schimbe interfaţa telefonului Android. Un lansator similar cu Windows 10 îți transformă grafica telefonului cu una apropiată sistemului de operare Windows 10 de la Microsoft.

Android este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare sisteme de operare mobile disponibile chiar acum.

Te-ar putea interesa și: Top 10 Cele mai bune Launchers

Producătorii de telefoane mobile, de la Samsung la Sony, folosesc Android ca sistem de operare. Cu toate acestea, pentru utilizatorii de Windows 10, sistemul de operare mobil poate nu fi pe placu lor.

Din fericire, sunt disponibile o serie de lansatoare Android 2018, concepute pentru a aduce experiența Windows 10 completă pe dispozitivul mobil Android.

Dacă ești utilizator Android, dar dorești să aduci un sistem de operare Microsoft pe dispozitivul tău mobil, nu trebuie decât să alegi din lista de mai jos:

Win 10 Launcher | Google Play

SquareHome 2 – Windows 10 Style | Google Play

Microsoft Launcher | Google Play – Realizat chiar de către Microsoft.

Launcher 8 WP Style | Google Play

Nova Launcher | Google Play

Există atât de multe lansatoare de Android fantastice care te pot ajuta să aduci experiența completă a Windows 10 pe telefonul smartphone sau pe tabletă. De fapt, lista aceasta este probabil să crească pe măsură ce platforma mobilă a Microsoft crește în popularitate. Utilizezi un lansator cu tematică Windows pentru Android? Care este preferatul tău?

Ne poți ajuta să răspândim informația dacă dai un simplu like și un share la articol. Și nu uita, Webroll oferă inspirație pentru oameni talentați. Descoperă cele mai bune aplicații de telefon pentru tine!

Lasă un răspuns