Top site-uri de jocuri

Internetul ne ofera o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber, iar cea mai distractiva dintre toate este accesarea site-urilor de jocuri online.

Evident, exista o multime de site-uri cu jocuri care sigur de vor face sa pierzi mult timp in fata monitorului. Iar cu dezvoltarea tehnologiei smartphone, evident au luat amploare si jocurile android.

Majoritatea acestor site-uri cu jocuri sunt sustinute fr reclame iar pentru a le putea vizualiza este nevoie sa instalati aplicatia Flash Player de la Adobe. Dupa ce ati rezolvat aceasta mica problema de ordin tehnic, veti descoperi lume a distractiei la care cu greu veti renunta.

Pentru ca suntem la final de an 2014 este momentul sa facem si un bilant al prezentarilor publicate despre site-uri de jocuri.

Si pentru ca se cauta site-uri cu jocuri, incepem retrospectiva anului cu o lista de site-uri jocuri publicate in decursul timpului pe webroll.ro

Despre ce site-uri de jocuri am scris in decursul timpului?

Sah Online Gratis

Jocuri pentru minte

Puzzle Online 

Site-uri Jocuri pentru copii

Top 5 site-uri cu jocuri online

Iar la final, iti mai fac cateva recomandari de site-uri de jocuri pentru ca tot avem cu totii cateva zile libere:

– remi-online.ro – Site dedicat jocurilor de remi online (rummy online). Poti sa joci gratuit jocuri online de remi.

– miniclip.ro – Un site plin de Jocuri online. Tot aici putem trece si miniclip.com/games/ro/

– cainevirtual.ro – Pe acest site de jocuri poti sa-ti cresti propriul caine virtual. Ai la dispozitie peste 50 de rase de caini, pentru care poti cumpara case, mancare, bauturi, etc.

– gamesville.com

– games.com

– www.worldwinner.com

– https://king.com/ – aici gasesti cele mai populare jocuri ale momentului.

– kidsgames247.com

Lasă un răspuns