TopRomanesc – un site dedicat muzicii românești

Can-can găsești peste tot, informație specializată mai puțin, însă. Este motivul pentru care în 2009 s-a născut Top Românesc, un site dedicat muzicii românești, realizat de o echipă cu pasiune pentru muzica românească pentru ca informația furnizată să fie cât mai completă asupra subiectelor abordate.

Dedicat emisiunii Top Românesc realizată de Titus Andrei la Radio România Actualități, cunoscută de cei mai mulți ca Șlagăr top-rock, siteul a înregistrat treptat o simpatie în rândul celor care iubesc muzica românească, astfel devenind platforma online a susținătorilor muzicii autohtone.

TopRomanesc.ro se adresează acelor oameni care s-au săturat de cancan și care vor să știe ce și când lansează albume un artist român, despre concertele artiștilor și trupelor din România, despre festivalurile de muzică, despre tinerii interpreți care bat la porțile afirmării, despre muzică și mai puțin despre culisele ei.

TopRomanesc este siteul muzicii românești dedicat tuturor generațiilor muzicale.

Echipa care stă în spatele acestui site este formată din oameni responsabili, dedicați muzicii românești, oameni cu suflet pentru muzica românească, oameni care au capacitatea necesară de a forma o opinie, de a trata un subiect important din zona muzicală autohtonă și asta datorită experienței acumulate în ani de ascultat muzică românească.

Lasă un răspuns