Tot ce trebuie sa stii despre pompa submersibila de apa murdara

Pompa este un instrument potrivit pentru a drena apele murdare uzate, care contin fibre sau filamente de uz casnic, ape noroioase, ape reziduale, murdare sau chiar pluviale. Pompa submersibila apa murdara e ideala pentru a scoate apa din hazna. Pentru inceput vei afla cateva lucruri despre montajul unei astfel de pompe de apa uzata. Traseul apei in instalatia de apa uzata trebuie realizat in conformitate cu unele normative in vigoare si bineinteles tinand cont de anumiti factori.

 

In primul rand, traseul de intrare trebuie sa previna neaparat problemele de blocare. De asemenea, service-ul trebuie sa aiba acces facil. E important sa tii cont de unele aspecte ecologice, cum ar fi spalarea cu jet, dar si de intretinere si exploatare. Daca bazinele de apa sunt plasate in exteriorul unei cladiri trebuie luati in calcul alti factori. Printre acestia se numara distantele minime fata de fundatie, conditiile solului si apele subterane, alimentarea cu energie electrica, traseul pentru refularea sistemului de pompare si vasul de plastic, prefabricat sau construit pe santier.

 

Debitul pompei submersibile de apa murdara e de asemenea important intrucat marimea pompei de apa uzate stabileste debitul apei care poate intra si variatiile acestuia. Acest debit trebuie calculat cu mare atentie si precizie. Teava de canalizare trebuie directionata cat de simplu posibil pentru a nu se impiedica inspectia acesteia, reparatiile si intretinerea. Numarul tipul si pozitia armaturilor de pe conductele de scurgere interioare si exterioare trebuie gandite cu multa atentie. Acestea includ robinetii de izolare si clapetele de retinere, curbe, racorduri si reductii, flanse si imbinari.  

Un alt lucru care trebuie luat in considerare este inaltimea de pompare pentru pompele de apa uzata. Presiunea trebuie sa combata diferite rezistente din sistemul de tevi. Inaltimea totala poate varia in functie de cantitatea de apa din sistem. Aceasta se compune din inaltimea statica, pierderea de rezistenta locala, pierderea liniara in conductele drepte.

Pompa pentru Hazna ProGARDEN VSW25-7-1.5F, din inox este perfecta si detine unele avantaje printre care manerul ergonomic si solid care permite transportul confortabil, debitul mare de refulare, dotarea cu intrerupator cu flotor instalat, care controleaza functiile oprit/pornit ale pompei, carcasa din inox, cablul de alimentare de 10 m cu stecher, stutul pentru refulare. Alte avantaje sunt reprezentate de greutatea redusa, design-ul compact si setul de livrare care include stutul de plastic pentru conectare.

Alege pompa potrivita pentru nevoile tale de la Micul Gospodar!

Lasă un răspuns