Transforma-ti pozele in desene

PsykoPaint este un instrument extraordinar de desen online, cu care puteti transforma cu usurinta fotografiile in opere de arta uimitoare, o aplicatie online numai buna pentru a transforma pozele in desene.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa incarcati pozele iar aplicatia online Psykopaint va permite sa desenati pe pozele incarcate in ea si sa le transformati in desene. In final, le puteti partaja pe internet cu alte persoane.

Aplicatia dispune si de imagini esantion, pentur inspiratie si puteti sa desenati online si pe foi goale, daca nu doriti sa “mesteriti” pe propriile fotografii.

PsykoPaint include o gama variata de instrumente care produc rezultate diferite pe ecran. “Pensoanele” sunt clasificate in functie de stilul de pictori celebri.

Daca faceti clic pe link-ul SHOW DETAIL in meniul Brush, veti deschide o gramada de slidere pentru a personaliza pensonul selectat.

Meniul de optiuni, pe de alta parte, include comenzi rapide pentru instrumente utile, cum ar fi radiera, posibilitatea de a anula radiera, impreuna cu un tutorial.

PsykoPaint este un minunat instrument de desen online, care va permite sa creati cu usurinta opere de arta bazate pe propriile fotografii.

Odata munca terminata, puteti salva “opera” pe hard-disk in format .PNG sau puteti sa o partajati online in galeria PsykoPaint.

Mie mi-a placut ca este o aplicatie usor de utilizat, include o multime de instrumente de desen, suporta munca cu layers, are “pensoane” personalizabile, faptul ca se poate salva imaginea pe hard disk sau share-ui online.

Ce nu mi-a placut, e faptul meniurile nu sunt chiar bine pozitionate si mai apar interferente cu mouse-ul sau cu paleta de culori. Trecem oricum cu vederea.

Lasă un răspuns