Trupe Clash of Clans

Salutari bravi eroi, posesori de sate in Clash of Clans.

Cu ce trupe sa merg la atac la Clash of Clans?

Pai, hai sa cunosti trupele din joc. Facem strategii de atac dupa ce cunoastem bine, unitatile de atac si aparare din joc.

Incerc sa fac o lista cu trupele din acest joc minunat, numit Clash of Clans, Batalia Clanurilor.

Aceasta lista o veti gasi mai jos. Aceasta lista de unitati ofera prezentare pe scurt pentru fiecare unitate si o imagine de ansamblu cu cele mai bune utilizari pentru unitatea respectiva.

Citeste si: Tutorial Clash of Clans

Trupele din Clash of Clans sunt folosite impotriva goblinilor, in misiunile single player de pe harta de campanie, sau impotriva altor jucatori, in scopul de a castiga trofee si prada de aur si Elixir, in ceea ce se numeste raid.

Ce este important de retinut! Cand faci armata pentru a ataca cu scopul de a face rost de resurse, trebuie sa iei in calcul costurile. Daca cheltui pe trupe mai mult elixir decat produci in urma atacului nu ai facut nici o “afacere”. In schimb, cand faci armata pentru un atac la war, atunci trebuie sa faci cea mai buna combinatie de trupe.

Trupele din Clash of Clans sunt create in Cazarme (Barracks) si stocate in Tabere de Armata (Army Camps).

Exista mai multe tipuri diferite de trupe, unele necesita Elixir si sunt instruite in Cazarmele normale, iar altele sunt instruite in Cazarma Neagra (Dark Barracks) si necesita Elixir Negru (Dark Elixir).

Elixirul Negru si Cazarma Neagra, devin disponibile, din momentul in care ridicati Primaria (Town Hall) la nivelul 7.

Fiecare dintre aceste unitati din Clash of Clans, poate fi imbunatatita in laborator. Odata cu aceasta “modernizare” trupele devin mai puternice, dar si vor costa mai mult Elixir sau Elixir Negru pentru a fi instruite.

webroll.ro-Trupe-Clash-of-Clans

Lista trupe Clash of Clans:

Trupe de Nivel 1: Barbari * Arcasi * Goblini

Trupe de Nivel 2: Giganti * Spargatori de ziduri * Baloane * Vrajitori

Trupe de Nivel 3: Vindecator (Tamaduitor) * Dragoni * P.E.K.K.A

Trupe cu Elixir Negru: Minioni (“creatura”) * Porci * Valkyrie * Golemi * Scheleti * Lava

Eroi: Eroii din COC sunt Barbarian King (Regele barbar), Archer Queen (Regina Arcasilor) si Erou Vrajitor (Grand Warden). Eroul Vrajitor, Marele Paznic, este o combinatie intre Wizard (Vrajitor) si Healler (Vindecator), similar cu modul in care Regele barbar si Regina Arcasilor seamana cu un barbar, respectiv un arcas.

Vraji: Lightning Spell * Healing Spell * Rage Spell * Jump Spell * Freeze Spell * Clone Spell *Santa’s Surprise

clash-of-clans-trupe-soldati

Barbarians( Barbarii )

Acestia sunt luptatori neinfricati si fara mila si se caracterizeaza prin mustata lor galbena si privirea nervoasa. Este primul caracter deblocat, este cel mai ieftin luptator si este simbolul jocului. Barbarii sunt trupe terestre care nu pot ataca in aer.  Ca orice unitate, cu cat are nivelul mai mare, cu atat costa mai mult sa il antrenati!

Archers ( Arcasi )

Unul dintre putinele caractere feminine din COC, arcasii ies in evidenta prin culoarea verde care se gaseste in abundenta in tinuta arcasilor. Rapizi, dar cu putina viata, arcasii se deblocheaza odata ce aveti baracile de level 2. Sunt primele trupe terestre din joc care pot ataca trupe in aer. Pot sa atace cladiri care stau dupa zid si sunt mai rapizi decat barbarii dar au mai putina viata. Costa mai mult cu cat e mai evoluat.

Goblins ( Hotii )

Aceste mici si verzi creaturi au o pofta nestavilita de aur. AUR, AUR si iar AUR. Foarte rapizi, distrug cu foarte mare usurinta resursele, dar, au foarte putina viata. Sunt trupe terestre utilizate in mod special pentru a jefui reseursele de la inamici, si sunt cele mai rapide trupe din joc dar au mai putina viata decat arcasii. Se deblocheaza la baracile de level 3. Tinta preferata – resursele. Evident, costa din ce in ce mai mult cu cat au nivelul mai mare.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns