Trupe Clash of Clans

Salutari bravi eroi, posesori de sate in Clash of Clans.

Cu ce trupe sa merg la atac la Clash of Clans?

Pai, hai sa cunosti trupele din joc. Facem strategii de atac dupa ce cunoastem bine, unitatile de atac si aparare din joc.

Incerc sa fac o lista cu trupele din acest joc minunat, numit Clash of Clans, Batalia Clanurilor.

Aceasta lista o veti gasi mai jos. Aceasta lista de unitati ofera prezentare pe scurt pentru fiecare unitate si o imagine de ansamblu cu cele mai bune utilizari pentru unitatea respectiva.

Citeste si: Tutorial Clash of Clans

Trupele din Clash of Clans sunt folosite impotriva goblinilor, in misiunile single player de pe harta de campanie, sau impotriva altor jucatori, in scopul de a castiga trofee si prada de aur si Elixir, in ceea ce se numeste raid.

Ce este important de retinut! Cand faci armata pentru a ataca cu scopul de a face rost de resurse, trebuie sa iei in calcul costurile. Daca cheltui pe trupe mai mult elixir decat produci in urma atacului nu ai facut nici o “afacere”. In schimb, cand faci armata pentru un atac la war, atunci trebuie sa faci cea mai buna combinatie de trupe.

Trupele din Clash of Clans sunt create in Cazarme (Barracks) si stocate in Tabere de Armata (Army Camps).

Exista mai multe tipuri diferite de trupe, unele necesita Elixir si sunt instruite in Cazarmele normale, iar altele sunt instruite in Cazarma Neagra (Dark Barracks) si necesita Elixir Negru (Dark Elixir).

Elixirul Negru si Cazarma Neagra, devin disponibile, din momentul in care ridicati Primaria (Town Hall) la nivelul 7.

Fiecare dintre aceste unitati din Clash of Clans, poate fi imbunatatita in laborator. Odata cu aceasta “modernizare” trupele devin mai puternice, dar si vor costa mai mult Elixir sau Elixir Negru pentru a fi instruite.

webroll.ro-Trupe-Clash-of-Clans

Lista trupe Clash of Clans:

Trupe de Nivel 1: Barbari * Arcasi * Goblini

Trupe de Nivel 2: Giganti * Spargatori de ziduri * Baloane * Vrajitori

Trupe de Nivel 3: Vindecator (Tamaduitor) * Dragoni * P.E.K.K.A

Trupe cu Elixir Negru: Minioni (“creatura”) * Porci * Valkyrie * Golemi * Scheleti * Lava

Eroi: Eroii din COC sunt Barbarian King (Regele barbar), Archer Queen (Regina Arcasilor) si Erou Vrajitor (Grand Warden). Eroul Vrajitor, Marele Paznic, este o combinatie intre Wizard (Vrajitor) si Healler (Vindecator), similar cu modul in care Regele barbar si Regina Arcasilor seamana cu un barbar, respectiv un arcas.

Vraji: Lightning Spell * Healing Spell * Rage Spell * Jump Spell * Freeze Spell * Clone Spell *Santa’s Surprise

clash-of-clans-trupe-soldati

Barbarians ( Barbarii )

Acestia sunt luptatori neinfricati si fara mila si se caracterizeaza prin mustata lor galbena si privirea nervoasa. Este primul caracter deblocat, este cel mai ieftin luptator si este simbolul jocului. Barbarii sunt trupe terestre care nu pot ataca in aer.  Ca orice unitate, cu cat are nivelul mai mare, cu atat costa mai mult sa il antrenati! Barbarii se antrenează foarte repede la un cost redus, astfel încât sunt ideali pentru a fi folosiți ca scuturi pentru spărgătorii de zid, arcași, goblini și vrăjitorii.

Archers ( Arcasi )

Unul dintre putinele caractere feminine din COC, arcasii ies in evidenta prin culoarea verde care se gaseste in abundenta in tinuta arcasilor. Rapizi, dar cu putina viata, arcasii se deblocheaza odata ce aveti baracile de level 2. Sunt primele trupe terestre din joc care pot ataca trupe in aer. Pot sa atace cladiri care stau dupa zid si sunt mai rapizi decat barbarii dar au mai putina viata. Costa mai mult cu cat e mai evoluat. Arcașii atacă de la distanță și trag peste ziduri. La nivelurile mici, arcașii sunt folosiți în combinații cu Giganți și / sau Barbari, în spatele acestora, iar la niveluri superioare arcașii sunt folosiți cu Dragonii, Baloanele, sau Hog Riders.

Goblins ( Hotii )

Aceste mici si verzi creaturi au o pofta nestavilita de aur. AUR, AUR si iar AUR. Foarte rapizi, distrug cu foarte mare usurinta resursele, dar, au foarte putina viata. Sunt trupe terestre utilizate in mod special pentru a jefui reseursele de la inamici, si sunt cele mai rapide trupe din joc dar au mai putina viata decat arcasii. Se deblocheaza la baracile de level 3. Tinta preferata – resursele. Evident, costa din ce in ce mai mult cu cat au nivelul mai mare.

Giants (Giganții)

Sunt trupe terestre, destul de lente, dar au multă viață. Giganții vor ataca întâi clădirile defensive. Ocupă cinci locuri într-o tabără. Dezavantașul lor, Călcâiul lui Ahile, e faptul că atacă mai întâi apărarea, ei nu se vor bate cu trupele de apărare ale inamicului până când nu vor fi distruse toate celelalte mijloace de apărare.

Wall Breakers/Bombers (Spărgători/Distrugători de ziduri)

Sunt scheleți kamikaze care duc o bombă cu ei pe care o detonează în momentul în care au ajuns lângă un zid, provocând astfel găuri de acces, pe unde pot intra trupele. Ocupă două locuri într-o tabără. Sunt trupe de Clash of Clans utilizate doar pentru sparge zidurile. Este ideal să le dai drumul la atac doar după unități cu HP (viață) mare, cum ar fi Giganții sau Golemii.

Balloons (Baloanele cu aer cald)

Sunt primele trupe aeriene, în care se găsește câte un schelet care le conduce și care aruncă cu bombe o dată ce a ajuns la o țintă. Ca și giganții, vor ataca întâi structurile defensive. Ocupă cinci locuri într-o tabără. La niveluri superioare, reprezintă o bună combinație de atac pentru raidurile după resurse. La atacurile de la War se folosesc în combinație cu 2,3 sau 4 Lava Hounds și cu Vrăji Speed. Când HP-ul (viața) ajunge la zero, acestea se vor prăbuși la pământ și vor mai crea o mică cantitate de pagube, dacă pică peste o unitate de apărare. Dacă elimini toate defensiva aeriană a celui pe care-l ataci, un singur balon poate distruge restul satului și poate obține 3 stele. Baloanele, ca și giganții, vizează mai întâi structurile defensive. Evitarea turnurilor Wizard este o idee bună pentru baloane (în special nivelurile 1-4), datorită modului în care se strâng împreună.

Wizards (Vrăjitorii/Magicienii)

Sunt trupe terestre, care au un nivel de viață de nivel mediu și pot ataca trupe aeriene și clădiri peste zid. Atacul lor este puternic și poate să rănească mai multe trupe dacă ele sunt lângă țintă. Ocupă patru locuri într-o tabără. Vrăjitorii sunt folosiți în mod similar cu Arcașii, în spatele altor unități, deși sunt mai costisitor și consumă mult timp pentru a se antrena, în comparație cu Arcașii. La nivelurile mici, nu e recomandat să-i folosești, sunt utili de la nivelul 4 în sus.

Healers (Vindecătorii)

Sunt unicele trupe care nu pot crea daune clădirilor sau trupelor inamice. Sunt trupe aeriene care aruncă cu raze de vindecare pe un grup de unități de ale tale. Vindecătorii ocupă 14 locuri într-o tabără. Una dintre cele mai cunoscute combinații este ”Queen Walk”. Queen Walk nu este o strategie individuală de atac, este doar o parte a atacului tău și se poate face cu aproape orice strategie/combinație de trupe de atac. Practic, se atacă cu Regina, iar în spatele ei dai drumul la 4 Healers, iar Regina susținută de ei, curăță clădirile din zonă și face un culoar de atac pentru restul trupelor care pot intra să atace TH-ul (primăria). De asemenea, poți folosi Healers pentru a ține mai mult în viață Giganții sau Bowlerii.

Dragons (Dragonii)

Sunt trupe aeriene și unele dintre cele mai puternice unități din joc. Au un atac puternic și ca și magicienii pot afecta mai multe trupe dacă acestea stau lângă țintă; Au nivel ridicat de HP, adică au multă viață. Ocupă 20 de locuri într-o tabără. Nu prea e rentabil să-i folosești pentru atacurile după resurse, dar la War sunt o combinație letală, după ce cu 4 Vraji Fulger (Lightning Spell) ai distrus două unități anti-aeriene inamice. 10 Dragoni vor distruge, de obicei, un sat complet TH7 în aproximativ un minut și jumătate. Dragonii sunt adesea folosiți cu Rage Spells pentru a asigura victoria. Rage Spell va face ca orice trupă care se află în zona unde a fost aruncată să fie mai rapidă și mai puternică.

P.E.K.K.A.

Sunt războinici complet acoperiți de armură și înarmarți cu o sabie (două de la nivelul 4) și au cea mai multă viață și cea mai mare putere la atac decât orice altă trupă antrenată cu elixir. Ocupă 25 de locuri într-o tabără. P.E.K.K.A. face o mulțime de daune, dar este destul de lent. De regulă nu se folosesc în atacurile pentru resurse, se folosesc una-două unități în atacurile de la War, se dă drumul la P.E.K.K.A. când are culoar spre TH pe care-l distruge repede. Cel mai mare inamic pentru P.E.K.K.A. sunt Hidden Tesla.

Baby Dragons (Dragoni Bebeluși)

Sunt trupe aeriene care fac distrugere dublă dacă nu există o altă trupă aeriană lângă ele. Ocupă 10 locuri într-o tabără.

Miners (Minerii)

Sunt trupe care merg prin subteran cu o lopată. Ei nu pot fi atacați în subteran. Ocupă cinci locuri într-o tabără. Aceștia pot săpa sub ziduri și astfel trec de ele, ceea ce le permite să atace structurile din spatele zidurilor fără a distruge pereții. La un nivel ridicat al TH-ului, reprezintă o bună combinație de atac pentru resurse, combinați cu Vraja Heal Spell (Vraja vindecării). Acestă vrajă va crea o zonă unde trupele se vor vindeca.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns