Tu cum te protejezi de rau?

Exista numeroase persoane care sunt superstitioase si care cred in puterea magica a unor obiecte. O pisica neagra sau o galeata goala mereu le vor aduce un moment de neliniste. Pe de alta parte sunt persoane care cred ca anumite obiecte te pot feri de energiile negative, iar pentru a atrage tot ce e mai bun spre ei, aleg sa poarte un talisman de argint. Desi multi nu vor recunoaste niciodata ca sustin puterea protectoare a talismanelor, la o cercetare mai aprofundata vom descoperi ca fiecare dintre noi are cel putin un obiect pe care il considera norocos. De exemplu o bratara, o haina sau un alt obiect purtat int-o zi in care s-a intamplat un lucru extraordinar poate fi asociat cu un obiect aducator de noroc.

pandantiv argint

De-a lungul istoriei, oamenii si-au asumat diferite simboluri ca fiind aducatoare de noroc, prosperitate, fericire, ca fiind protectoare si alungatoare de spirite rele. Aceste simboluri s-au impregnat in subconstientul nostru si fara sa vrem ne determina sa cautam aceste caliatati in obiectele pe care le posedam.

Talismanele reprezinta obiecte realizate pentru a avea anumite beneficii in urma purtarii lor. Ne pot da curaj, energie, putere, protectie, pot aduce fericire, prosperitate sau noroc. De multe ori un simplu obiect pe care il consideram ca purtator de norc ne poate da mai multa incredere ca lucrurile vor merge asa cum trebuie. Se spune ca unele talismane nu functioneaza daca nu crezi cu adevarat in puterea lor.

Important e sa nu transformam din puterea talismanelor ca fiind o sursa de neincredere atunci cand nu le avem asupra noastra. Unele persoane s-ar putea sa devina mult prea atasate de aceste obiecte si fara prezenta lor sa se simta neajutorate. Cel putin pentru mine talismanele sunt doar niste simboluri. Nu le-am ales si nu le-au cautat niciodata pentru proprietatile lor. Nu am considerat niciodata ca un astfel de obiect imi aduce noroc sau ca ma va proteja de energiile negative. Desigur, se intampla ca uneori sa le atribui anumite caracteristici, sau sa cred ca mi-au adus noroc, insa nu le consider ca elemente esentiale pentru o viata mai fericita si protejata de pericole.

Talismanele de argint, pe langa faptul ca sunt niste accesorii pe care le purtam pentru ca subconstientul nostru o cere, acestea pot fi si niste accesorii care sa ne completeze tinuta. Un lantisor cu un talisman dragut poate fi in acelasi timp un protector impotriva energiilor negative, dar poate fi si un accesoriu deosebit in jurul gatului. Important e sa nu transformam toate aceste obiecte ca fiind elemente esentiale pentru o viata prospera si plina de energii pozitive.

Lasă un răspuns