Tutorial Boom Beach, cum produci piatra

Dupa ce ai ajuns cu Headquarters la nivelul 6, in joc intra piatra.

O resursa necesara, dar greu de obtinut.

Acestea fiind spuse, vreau sa-ti arat cum sa obtii piatra in cateva moduri diferite in Boom Beach.

Sa obtii piatra este la fel ca obtinerea orice alte resurse, doar ca unele moduri sunt mai bune decat altele.

Odata ce ai inceput sa cresti si sa ajungi la nivele cat mai mari, piatra este foarte importanta in joc.

In Boom Beach ai nevoie de piatra pentru arme si constructii. Fara ea, vei fi obligat sa-ti cheltui diamantele si sigur nu vrei sa faci asta.

Cum sa obtii piatra in Boom Beach

Primul mod ca sa obtii piatra in Boom Beach, un super joc de strategie pe android, este sa deblochezi si sa construiesti Cariera (Quarry). Cariera produce piatra pentru satul tau.

piatra-in-Boom-Beach

Pentru a produce mai multa piatra trebuie sa faci upgrade la cariera. Doar ca, pentru a debloca cariera si pentru a putea produce propria piatra, trebuie sa ajungi la nivelul 7 cu primaria (Headquarters).

Cu putin noroc, gasesti piatra si prin saparea rocilor pe care le gasesti in jurul bazei tale, e drept o cantitate mica de piatra.

Un alt mod de a obtine piatra in jocul Boom Beach este prin atacarea altor sate care au piatra si de a castiga.
Daca un alt jucator sau sat are piatra si il invingi, atunci vei obtine piatra de la ei.

Inainte de a ataca pe cineva, asigura-te ca are piatra si ca-l poti invinge. Inainte sa ataci un sat iti recomand sa apesi “Scout” si sa te asiguri ca poti castiga acea batalie. E mereu frumos sa constati ca cineva are 3.000 de unitati de piatra, doar ca e un pic mai greu sa-l invingi si sa-i iei astfel piatra.

O alta modalitate de a face rost de piatra este de a gasi insule cu resurse care genereaza piatra. Daca ai noroc si eliberezi o baza de resurse unde este piatra, atunci vei primi un transport de piatra, la fel cum primesti de aur sau lemn, de insulele de resurse pe care le-ai eliberat.

Se mai poate face rost de piatra, uneori, prin colectarea premiului gratuit oferit de barcile cu premii care acosteaza in apropierea satului tau.

Premiile se obtin jucand Boom Beach si atacand alte sate.

Din cate stiu eu, acestea sunt modalitatile principale prin care se poate obtine piatra. Cel mai greu mi se pare trecerea de la nivelul 6 la nivelul 7, la primarie (Headquarters). Pentru a putea face cariera care produce piatra, trebuie sa ajungi cu primaria la nivelul 7. Doar ca pentru asta iti trebuie piatra. Si pana o obtii….

Cu toate acestea, poti oricand sa o iei de la altii.

Lasă un răspuns