Un site de ras

Un site haios care provoaca ras. E un site de ras, datorita continutlui. E plin de poze haioase, bine, e plin de poze amuzante. Din ce am apucat sa vad eu, site poze ce nu se regasesc, deocamdata si pe alte site-uri de gen.

Iar site-ul pe care vi-l recomand astazi are si o poveste interesanta in spate.

Patru cetateni din Hong Kong au decis sa se distreze si sa creeze un site haios pe care utilizatorii sa poata incarca poze amuzante si videoclipuri haioase, care sa poata fi votate si comentate.

Si uite asa a luat nastere 9gag.com, un site haios lansat in 2008, care intre timp a castigat o popularitate imensa, datorita expunerii pe retelele de socializare.

9gag.com a depasit cinci milioane de share-uri pe Facebook si are mai mult de 1,5 milioane de followeri pe Twitter, devenind astfel una dintre platformele online de umor cu cea mai rapida crestere din lume.

Potrivit datelor publicate chiar de 9gag, sunt 70 de milioane de vizitatori unici pe luna si peste un miliard de accesari.

In iulie anul trecut, compania a anuntat ca va investi 2,8 milioane de dolari pentru extindere si dezvoltare, lansand intre timp o aplicatie pe mobil, care functioneaza pe sistemele de operare Android si iOS.

Interesant este si faptul ca poti sa aduni intr-o colectie proprie, poze haioase si videoclipurile care-ti plac in mod deosebin.

Suna bine, nu crezi?

One thought on “Un site de ras

  • 11.09.2013 at 18:06
    Permalink

    Pe langa 9gag.com, eu urmaresc si memepix.com care are aceeasi idee la baza dar am impresia ca sunt mai putine update-uri, ceea ce il face mult mai usor de tinut la curent.

    Reply

Lasă un răspuns