Un site fashion, la moda

In ultimii ani au aparut o multime de site-uri si aplicatii pentru telefoanele mobile, care ne ajuta sa luam decizii legate de moda si haine foarte usor. Una este sa citesti un blog, un site sau o revista despre moda si haine, alta este sa obtii un sfat de la o comunitate, sfat pe care il primesti direct, referitor la o tinuta, un element sau o frizura pe care le-ai postat pentru a obtine comentarii.

Fie ca sunteti in cautarea unor sfaturi de la profesionisti, straini sau prieteni, aceste comunitati virtuale va ofera o modalitate de sondare, legate de moda si fashion.

Atunci cand trebuie doar sa stiti daca o tinuta arata ciudat sau va avantajeaza, sau cand va doriti un aviz onest, comunitatea de pe site-ul de moda Fashism va poate ajuta.

Treaba functioneaza foarte simplu. Va faceti pe site un user, incarcati o fotografie cu voi in tinuta pentru care doriti o parere, iar oamenii voteaza rapid cu “Imi place” sau “Nu-mi place”. Obtineti astfel un aviz general si cateodata chiar si comentarii.

Exista, deasemenea, o optiune de a incarca doua fotografii si sa cereti parerea oamenilor, cu care va sta cel mai bine. Comentariile sunt, in general, incurajatoare si similare cu raspunsurile pe care le puteti obtine daca cereti parerea sau sfaturile prietenilor, dar comunitatea nu vorbeste in general politicos, atunci cand ceva nu functioneaza.

Lasă un răspuns