Un spatiu organizat inseamna o minte organizata

Ti se intampla uneori sa fi catalogat intr-o anumita serie de oameni fara sa ti se acorde vreo sansa pentru a dovedi cine esti cu adevarat? Mie da. Ne grabim, alergam, uitam ca dincolo de aparente sunt lucruri mai importante, ca dincolo de etichete si masti sunt suflete.

Uneori inimile noastre sunt precum niste etichete rezistente la apa, reusim sa nu ne incarcam cu intamplarile urate din jur, cu ce anume nu este pentru noi si nu ne reprezinta. Este vorba de exercitiu si de cunoastere de sine. Sa poti sa gasesti linistea in mijlocul furtunii reprezinta o adevarata arta.

In ceea ce priveste etichetarea produselor pe care le doresti, te anunt ca la Sancogrup, exista etichete originale Dymo industrial, pentru birou si acasa. Este important sa utilizezi calitatea in tot ceea ce are legatura cu afacerea ta, cu actiunile pe care doresti sa le dezvolti. Tu citesti etichetele in momentul in care achizitionezi un anumit produs? Ei bine, nu esti singura persoana care face asta. Etichetele originale Dymo pot fi achizitionate in functie de latimea benzii si sunt disponibile in patru marimi speciale, insa exista si varianta optiunii in functie de pret. Cel mai mic pret pleaca de la sapte lei. Alege ceea ce iti este necesar, de acolo incepi totodata si cautarea.

Astfel, se sorteaza in functie de rating si discount, etichetele care sunt achizitionate in mod frecvent, cele care sunt mai cumparate. Au culori diferite si de asemenea, materialul din care sunt confectionate difera. Sunt perfecte pentru organizarea lucrurilor. Eu utilizez etichete si pentru cutiile de depozitare din casa. Imi sunt de ajutor si astfel, in momentul in care deschid usile dulapului, stiu cu siguranta in ce directie anume sa ma indrept, astfel incat sa nu mai pierd timpul. Nu este insa vorba doar de timp care fuge rapid, ci si de eficientizarea acestuia, de organizare a mintii. Un spatiu organizat lasa o minte la fel de organizata si cand stii excat in ce punct al casei sau al biroului sa te indrepti cand ai nevoie de ceva anume, iti pastrezi si calmul. Toate alegerile noastre aduc un anumit soi de rezultate. Incepi prin a fi organizat.

Lasă un răspuns