Un strop de magie in mediul corporate

Ce sunt aceste ”evenimente corporate”?

Exista magie intr-un mediu corporate? Depinde cum alegem sa vedem lucrurile. Chiar daca nu ar exista, am putea aduce putina magie la un eveniment corporate cu ajutorul unui magician de evenimente.

Cu ajutorul unui magician, putem sa transformam o lansare de produs sau prezentarea unui speaker intr-o experienta cu totul inedita. Exista echipe de oameni care se ocupa chiar cu asa ceva, care ofera servicii pentru evenimente corporate.

Lansarea unui produs poate fi personalizata astfel incat sa aiba un element magic pe care toata lumea sa il adore. Asta poate fi un numar de magie, sau poate fi altceva, o surpriza pregatita de o echipa specializata in astfel de aparitii la evenimentele corporate.

Cum se creeaza un moment magic?

In cazul unui eveniment in care prezinta un speaker, momentul inedit poate fi aparitia suprinzatoare a unui magician, care sa faca un numar de magie. Cu siguranta nimeni nu se asteapta la asa ceva la un astfel de eveniment, deci va fi ceva de senzatie.

Un exemplu de cum se poate face asta, astfel incat sa fie si ma suprinzator este cel in care o persoana din public se transforma dintr-o data intr-un magician.

O alta modalitate de a crea senzatie la un eveniment corporate prin magie este ca magicianul sa faca sa apara speakerul de nicaieri si apoi sa fie asistentul magic al speakerului, dupa care sa il faca sa dispara la fel de misterios cum a aparut.

Da, exista magie in mediu corporate, iar aceasta poate crea momente memorabile pentru invitatii la un astfel de eveniment. Indiferent ca evenimentul este o cina festiva, o lansare de produs sau o prezentare, il poti transforma intr-unul pe care toti cei prezenti sa si-l aminteasca cu placere.

Crezi in magie? Indiferent daca crezi sau nu, un strop de magie intr-un mediu corporate va crea suspans si incantare pentru invitati. Va fi creat un moment unic si o atmosfera mai relaxata, in care te vei simti mult mai bine decat la un eveniment obisnuit.

E timpul pentru un nou tip de evenimente corporate, in care magia se imbina cu seriozitatea specifica unui eveniment corporate pentru a crea un mediu mai prietenos pentru invitati.

Lasă un răspuns