Vacanta in Bulgaria la Nisipurile de Aur

vacanta bulgaria cu autocarulDe ce sa alegem o vacanta la mare in Bulgaria in locul uneia pe litoralul romanesc? In primul rand pentru ca este mai ieftin, iar serviciile oferite sunt net superioare. Pe langa asta, locuri precum Nisipurile de Aur sau Albena sunt absolut superbe si extrem de diverse. Cei care le-au vazut au ales sa revina iar si iar. Exista doua posibilitati de a ajunge aici: poti alege o vacanta in Bulgaria cu autocarul sau poti merge cu masina. Depinde de nivelul de confort pe care il preferi.

Bulgaria seamana putin cu Romania si chiar de aceea este o alternativa grozava la litoralul romanesc. Unii se tem sa mearga in Bulgaria cu masina, pentru ca au vazut tot felul de stiri cum ca masinile ar fi atacate de hoti. S-ar putea sa fie adevarat, insa sunt incidente izolate si stim ca la stiri se si exagereaza cateodata. Cei care au mers deja cu masina in vacanta aici, nu au intampinat astfel de probleme. Oricum, poti alege varianta cu autocarul daca vrei sa te asiguri ca totul va fi in regula.

Daca ar fi sa comparam Nisipurile de Aur cu oricare din statiunile de pe litoralul romanesc, primul lucru notabil este curatenia pe care o remarci intr-o statiune straina. Apoi, vei observa ca foarte multi dintre oamenii de aici cunosc limba romana. La fel ca si la noi, statiunea este plina de viata si exista o multime de tarabe de-a lungul plajei, insa gradul de civilizatie este mult mai mare.

Ziua poti sa stai sa te bronzezi si sa faci baie in apa marii, sau poti vizita parcul natural Nisipurile de Aur, iar seara poti alege unul dintre restaurante sau cluburi. Viata de noapte este destul de intensa aici. In aceasta statiune, exista o copie a turnului Eiffel din Paris, pe care poti sa o vezi undeva langa Cazino.

Ai mai multe lucruri de explorat decat ai intr-o statiune romaneasca, unde principalele activitati sunt doar bronzul si mancatul la restaurant. Nu o sa te plictisesti deloc! Se pot vizita si alte obiective in afara statiunii, cand te saturi de stat la soare sau de vizitat statiunea. De exemplu, ai ocazia sa vizitezi o manastire pe munte sau sa mergi in parcul de distractii Aquapolis.

Daca iti doresti un concediu la un standard mai ridicat decat vei avea vreodata pe litoralul romanesc, insa fara sa scoti multi bani din portofel, Nisipurile de Aur din Bulgaria este o statiune care merita toti banii. Oamenii par mai primitori decat la noi si serviciile sunt excelente.

Lasă un răspuns