Verifica daca ai un username original

Cu site-ul pe care vi-l propun astazi puteti descoperi daca aveti un username original. Puteti cauta in peste 550 de retele sociale populare si peste 150 de nume de domenii pentru a descoperi cat de sigur si singular este username-ul vostru.

Bine, site-ul va permite sa verificati nu doar un username (nume de utilizator) ci si un nume personal, un brand, un produs sau un nume de marca in peste 550 de site-uri populare si de social media.

Orice utilizator de internet are pe site-urile unde se cere logare un cont de utilizator, iar acolo este identificat printr-un nume de utilizator, adica un username. Alti termeni pentru nume de utilizator (username) sunt nume de login (login name), numele de ecran (screen name) sau porecla (nick).

Un utilizator foloseste un username cand se autentifica la folosirea unui calculator, a unui soft sau a unei retele si asa cum spuneam si atunci cand foloseste diverse site-uri.

KnowEm este un site care va arata daca username-ul pe care il aveti, mai este utilizat si de catre alte persoane.

KnowEm va cere sa cautati un username si va arata retele de socializare unde username-ul este utilizat de catre un utilizator.

Lasă un răspuns