Versiuni mai vechi de programe

Cate odata un upgrade la o versiune mai noua poate fi un lucru bun. Alte ori, computerul poate sa nu fie compatibil cu noua versiune, noua versiune este “umflata”, sau toate optiunile care-ti placeau nu mai sunt disponibile. Si atunci, iti doresti versiunea veche.

La aceste lucruri s-au gandit si autorii site-ului interesant pe care vi-l recomand astazi. Un site unde gasesti versiuni mai vechi ale diferitelor programe, un loc numai bun pentru download drivere, drivere free, download programe si download software. Site-ul se bucura de mare succes, este utilizat de mii de oameni zilnic si a fost prezentat in presa din intreaga lume.

Cei care constata ca pc-ul lor nu este capabil sa ruleze cea mai recenta versiune a unui program sau a unei anumite aplicatii nu au de ales deca sa utilizeze o versiune mai veche pe care o pot gasi pe OldVersion.com.

Sunt situatii cand ai nevoie de niste drivere, aici este un loc bun pentru download drivere, drivere free, download programe, download software si aplicatii de tot felul. Sunt pe site peste 486 de programe si peste 7936 versiuni de programe.

In plus, intr-un fel, site-ul este si un muzeu. Exista programe carora li s-a permis sa dispara si astfel s-a pierdut si o bucata din istorie. Exista totusi posibilitatea sa gasiti aici un program pe care autorii sai l-au abandonat.

Pentru ca ce e nou nu e intotdeauna mai bun, va recomand Old Version. Un site plin de aplicatii utile.

 

Iar daca ti-a placut acest articol, da-l mai departe, doar la prieteni.

Lasă un răspuns