Vezi cum poti sa-ti proiectezi interiorul casei tale

Culoarea este cheia pentru a face casa ta o casa. Culoarea este un lux accesibil care adauga confort, rafinament, farmec si energie, in materie de design interior, pentru a spatiul tau personal.

Totusi, schema cromatica a ambientului, se stabileste in cadrul unui proiect de design interior, dupa ce s-au stabilit pozitiile corpurilor de mobilier, a elementelor de iluminat, forma si dimensiunile corpurilor de mobilier si alte detalii ce tin de structurarea volumetrica.

Cand stabiliti intr-un proiect de design interior pozitia sistemelor de iluminare, nu uitati de pozitia aparatelor electrice, prize si intrerupatoare. Si mai luati in calcul si calitatea iluminarii naturale.

Desigur, stiu ca aceasta este o treaba pentru profesionisti, dar asta nu inseamna ca nu putem sa incercam si noi.

Site-ul interesant de astazi te ajuta sa-ti proiectezi virtual interiorul propriei case. Este usor de utilizat si va permite sa creati casa in format 3D, folosind produse reale, va ajuta sa faceti amenajari interioare.

Dupa ce ati finalizat proiectul puteti obtine feedback din partea comunitatii de pe site, sa vedeti daca va pricepeti la amenajari interiorare si design de interior.Tot aici gasiti tutoriale video si modele de inspiratie.

Desigur, site-ul ofera si produse pe care le puteti cumpara, cu conditia sa va si permiteti.

LoveMyhome te ajuta sa-ti proiectezi virtual interiorul propriei case sa facei amenajari interiorare.

Lasă un răspuns