Vezi cum sa faci o factura online

Daca esti in situatia de a face o factura (fericitule) dar nu ai un program de facturare, nu trebuie sa te panichezi. Sunt solutii cu care poti sa faci o factura online. Defapt poti sa faci cate facturi vrei, clienti sa fie.

Pe internet sunt mai multe solutii pentru a putea emite o factura. Sunt aplicatii online unde iti faci cont si beneficiezi de mai multe facilitati sau sunt aplicatii online unde, nu trebuie decat sa completezi datele in campuri prestabilite si in cateva clipe ai deja factura.

Pentru astazi am pregatit 3 site-uri care va ajuta sa faceti facturi online. Doua sunt de la ei, unul de la noi.

Factura – o resursa utile pentru cei care vor sa faca repede si simplu o factura. Intri pe site, completezi datele furnizorului, datele clientului si ale celui care intocmeste factura, adaugi cel putin un produs si factura este gata. Poti sa o trimiti direct destinatarului, poti sa printezi factura sau sa o salvezi pe calculator.

Invoicera – este un serviciu online cu ajutorul caruia puteti sa realizati o factura si sa o trimiteti prin email cui doriti. Site-ul dispune de mai multe modele de factura sau puteti sa realizati un model prorpiu. Trebuie doar sa va faceti un cont la ei.

BillPDF – este un generator de facturi online, il puteti utiliza ca sa realizati o factura si sa o salvati in fisiere PDF. Factura poate fi trimisa prin email sau imprimata.

Chiar daca nu folositi site-urile de la ei sa faceti o factura, sunt bune ca inspiratie in creearea de modele de factura.

Lasă un răspuns