Vezi cum se pot crea videoclipuri

Salut, cum pot face un video cu imagini si muzica de fundal?”

Cum se pot crea prezentari minunate cu fotografii, clipuri video si muzica?

Simplu, cu ajutorul site-ului interesant de astazi. Adica, puteti insufleti prezentarile cu fisiere multimedia si puteti crea animatii. Sau puteti realiza video clipuri personalizate cu fotografii si muzica. Sau puteti realiza anunturi video de succes.

Aplicatia online este usor de utilizat si folosit, iar rezultatele sunt impresionante. In loc de a impartasi fotografiile intr-un slideshow plictisitor, puteti sa le partajati sub forma unui video original cu muzica de fundal.

Intregul proces de la Animoto este impartit in trei etape. In primul rand, trebuie sa alegeti tipul de video pe care doriti sa-l creati. Apoi, incarcati materialul vostru, sau folositi clipuri video si imagini oferite de Animoto.
Puteti importa de asemenea, fotografii de pe Flickr, Facebook sau Picasa.

Ultimul pas este sa incarcati muzica pe care doriti sa o utilizati ca fundal sonor (coloanta sonora) sau, din nou, puteti sa utilizati oricare dintre pisele oferite de Animoto.

Apoi, cu toate aceste elemente, Animoto creeaza o prezentare video unica, care poate fi impartasita cu familia si prietenii in retelele sociale, poate fi incorporata in blog-ul persoanal sau poate fi publicata pe YouTube.

Site-ul are si un dezavantaj, faptul ca pe cont gratuit se pot alege doar cateva stiluri video, iar clipurile video in site sunt limitate la 30 de secunde. Pentru a beneficia de toate avantajele acestei aplicatii online minunate, trebuie sa ai cont platit.

In concluzie, Cu Animoto poti crea prezentari de video profesionale cu fotografii, clipuri video si muzica in doar cativa pasi.

Poti transforma niste prezentari banale in prezentari vii, puteti realiza clipuri video interesante, care includ text, muzica, efecte, video clipuri si imagini.

In afara de partea distractiva si amuzanta, eu vad un potential al acestei aplicatii si in crearea unui anunt video.

Lasă un răspuns