Vezi firmele cu cele mai bune locuri de munca

Salutari calde tuturor. Astazi va propun un site care, de 25 de ani, studiaza si identifica firme renumite pentru cele mai bune locuri de munca din lume din punctul de vedere al angajatilor, adica locurile unde angajatii revin cu entuziasm in fiecare zi la lucru si pe care nu doresc sa le paraseasca.

Prin studierea a milioane de salariati si a mii de firme, au creat un model de performanta bazat pe construirea increderii. Este contributia celor de la Great Place to Work Institute, la o schimbare la nivel mondial in companiile care schimba modul in care lumea functioneaza.

Datele lor arata ca increderea la locul de munca este cea mai buna investitie pe care o firma o poate face, ceea ce duce la o cifra de afaceri mai mare, la productivitate mai mare, mai multi clienti si clar, profituri mai mari, dar si la posibili angajati mai instruiti si pregatiti si o productivitate mai mare in randul angajatilor existenti.

Puteti sa va inspirati si voi in materie de training-uri, servicii de consultanta, conferinte si ateliere de lucru.

Pentru o multime de lucruri interesante, dar si pentru o lista cu companiile renumite pentru cele mai bune locuri de munca din lume, va recomand calduros Great Places To Work.

20 dintre cele 25 de companii aflate pe aceasta lista, cu cele mai bune locuri de munca din lume, alcatuita in functie de parerile angajatilor si de un audit al practicilor si politicilor companiilor, sunt din SUA, iar trei din Silicon Valley.

Lista poate fi vazuta aici: Worlds Best Multinationals.

Lasă un răspuns