Vezi niste panorame extraordinare si tururi virtuale 3D

Salutari iubitori de frumos. Astazi va prezint un site plin de imagini fascinante.

AirPano este un proiect non-comercial axat pe panorame aeriene de inalta rezolutie .
AirPano are in spate o echipa formata dintr-un grup de fotografi entuziasti din rusa fascinati de fotografii panoramice.

Pe site gasesti panorame si tururi virtuale 3D ale celor mai frumoase locuri de pe pamant. Realizeaza aceste lucruri minunate fotografiind din elicoptere, folosesc jeturi de lumina, dirijabile, baloane cu aer cald si elicoptere controlate radio.

Pana in momentul de fata gasiti pe site peste 500 de panorame aeriene care prezinta peste 100 de locatii uimitoare ale lumii. Probabil site-ul dispune de cel mai mare numar de panorame din lume, iar tururile virtuale realizate de ei sunt publicate saptamanal.

Compunerea fotografiilor panoramice din mai multe fotografii normale permite fotografilor crearea de imagini de o rezolutie mai mare si cu un unghi de acoperire mai larg decat le permit in mod normal aparatul si obiectivele lor fotografice. Rezultatul? Poze cu detalii uimitoare si efecte de imagine dramatice.

Desi pare un proces simplu, lipirea corecta si perfecta a imaginilor pentru a forma o poza panoramica este un proces complicat. Aceasta presupune compunerea corecta a imaginii, corectarea perspectivei si distorsiunii obiectivului, identificarea elementelor comune ale imaginilor, alaturarea si lipirea pozelor si finisarea imaginii finale.

Autorii acestui site interesant isi propun ca in urmatorii ani sa faca panorame aeriene si sa creeze tururi virtuale 3D cu cele mai interesante locuri de pe planeta noastra.

Viziteaza AirPano, Iar daca ti-a placut, trimite articolul si la altii.

Lasă un răspuns