Vezi primul manual digital din Romania

Ministerul Eucatiei din Romania a reusit o mare performanta. A lansat primul manual digital din Romania. Acesta este un manual interactiv, elevii pot sa rezolve exercitiile si primesc rezultatul pe loc, pot sa trimita informatii pe Facebook sau e-mail si pot sa personalizeze acest manual.

Primul manual virtual lansat in Romania, aprobat de Ministerul Educatiei, este de ecologie si se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani.

Lectia verde – Creeaza-ti mediul!” este un curs ecologic interactiv adresat elevilor din clasele III-VII, a fost realizat de o companie privata si a fost realizat dupa o varianta clasica, pe hartie

Obiectivul acestui manual este responsabilizarea elevilor in vederea protejarii mediului inconjurator. In acest manual digital gasiti informatii interesante despre apa, aer, poluare si masuri de protectie, stratul de ozon, sol si subsol, plante, animale, cum s-a nascut Pamantul si multe, multe altele.

Primul manual digital din Romania, Lectia Verde, poate fi accesat pe acest site pentru copii, poate fi descarcat pentru iPad sau in format PDF.

Mie mi-a placut cum arata, este o aplicatie interesant, colorata, simpatica si la care s-a muncit.

Felicitari si la mai multe.

P.S. – Autoritatile au promis ca vor urma si alte manuale digitale.

Lasă un răspuns