Virtuagym Fitness, aplicatie fitness 2016

Virtuagym Fitness, este o aplicatie de telefon de fitness.

Virtuagym Fitness ne pune la dispozitie peste 2.500 de exercitii fizice si aproximativ 100 de antrenamente predefinite care pot fi facute atat acasa, cat si la sala de sport.

Virtuagym functioneaza ca un antrenor personal de fitness. Exercitiile fizice prezentate in aceasta aplicatie de fitness sunt exemplificate prin clipuri video, completate si de instructiuni scrise.

Din liste de exercitii le putem alege pe cele pe care le dorim si putem crea propriile antrenamente. Aplicatia de fitness, Virtuagym Fitness – Home & Gym, ne permite sa tinem evidenta antrenamentelor, a progreselor facute in ceea ce priveste o serie de parametri, precum greutatea corporala, procentul de grasime din corp sau dimensiunea taliei.

Daca esti in cautare de aplicatii fitness android sau aplicatii fitness iPhone, eu iti recomand acest antrenor virtual de fitness.

Si nu uita de echipament de alergare. Echipamentul de care ai nevoie pentru a te apuca de alergat il gasesti aici!

Oricat de putin ai alerga, oricum e mai bine decat sa nu fi facut niciun pas.

Din seria de aplicatii pentru telefon, eu, va recomand Virtuagym Fitness – Home & Gym, disponibila gratuit. Site-ul oficial poate fi accesat la adresa: https://virtuagym.com/

Virtuagym-Fitness-aplicatie-fitness-2016

Descarca gratuit aceasta aplicatie pentru fitness din magazinul de aplicatii preferat:

Virtuagym Fitness | Google Play

Virtuagym Fitness | iTunes App Store

Virtuagym Fitness este una dintre cele mai bune aplicatii smartphone pentru fitness.

Lasă un răspuns