Wallpaper pentru telefoane mobile gratis

Astazi va recomand nu un site cu wallpapers pentru telefon ci un site care va ajuta sa va faceti singuri wallpapers pentru telefoanele mobile. Mai exact va ajuta sa va puneti poze pe telefonul mobil. Vorbim despre un site de creare walpaper pentru telefonul mobil, un site care va ajuta sa va personalizati telefoanele mobile cu wallpapere realizate din propriile fotografii. 

Practic, intrati pe site, incarcati o poza de pe calculator, alegeti marca si modelul telefonului mobil pentru care doriti sa realizati wallpaperul, eventula daca stiti deja dimensiunile display-ului se pot introduce direct ca si numar de pixeli, toate detaliile fiind setate nu trebuie decât sa descarcam imaginea wallpaper creata si sa o folosim pe telefonul mobil.

Daca doriti sa folositi o fotografie de pe internet, in loc de upload, indicati adresa URL unde se afla deja incarcata acesta fotografie.

Pentru a accesa acest serviciu gratuit si rapid de creare wallpaper pentru telefonul mobil nu trebuie decât sa intrati pe site-ul moboPic.

Lasă un răspuns