Wallpapere gratuite pentru PC, PSP, Kindle si telefoane mobile

Recomandarea de astazi este un site cu Wallpapere gratuite pentru PC, PSP, Kindle si telefoane mobile pentur toate gusturile.

Gasiti o colectie mare de imagini de fundal (wallpapere) gratuite pentru desktop, inclusiv imagini de fundal cu ecran lat si HD.

Aproape toate aceste wallpapere gratuite sunt, de asemenea, disponibile pentru cele mai populare dispozitive mobile: Apple iPhone, iPhone4 cu Retina Display, iPad/iPad2, iPod, Sony PlayStation Portable, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Blackberry, HTC si multe alte smartphone-uri si telefoane mobile.

Puteti gasi, de asemenea, screensavere alb-negru pentru Amazon Kindle 3 sau Kindle DX.

Toate imaginile de fundal de aici sunt incarcate de utilizatori, astfel incât va puteti alatura comunitatii de pe site, si veti putea cataloga aceste wallpapere, comenta si impartasi propriile capodopere, daca este cazul.

Wallpaperele sunt impartite pe categorii si subcategorii iar asta face cautarea facila. De asemenea, puteti selecta din start dispozitivul pentru care doriti un Wallpaper gratuit sau un screensever.

Picky wallpapers este un site interesant in care sunt adunate o colectie de wallpapere de inalta calitate pentru PC, PSP, Kindle si telefoane mobile Samsung, LG, Nokia, HTC si BlackBerry.

Lasă un răspuns