Wallpapere minimaliste care ajuta la motivarea personala

Gusturile nu se discuta, spune un dicton uzual. Unii prefera imagini pentru desktop cu flori, altii cu animale, altii cu masini, altii cu fete frumoase si focoase, iar lista este foarte, foarte lunga. Si este normal si firesc sa fie asa, fie care isi pune pe desktop un wallpaper care sa-i placa.

Si cum cererea este mare si oferta este pe masura. Sunt o multime de site-uri care ofera free wallpapers pentru toate gusturiel si rezolutiile.

Ei bine, am descoperit recent, o alternativa pentru cei care iubesc wallpaper-urile minimaliste.
Site-ul dispune de wallpapere minimaliste pentru desktop, in culorile de baza, uneori simple, intr-o singura culoare, alte ori avand cateva cuvinte atent alese, care motiveaza.

Autorul acestui site, ne incurajeaza sa ne mentinem un desktop curat, fara o multitudine de iconite si fiesere pe el, sa folosim un wallpaper motivational si in acest fel vom ramane motivati si concentrati in fata calculatorului, fara a avea un desktop care sa ne distraga atentia.

Trebuie sa recunosc ca are logica. Minimalismul este un stil popular de design, deoarece pastreaza lucrurile simple si usor de utilizat. Minimalismul poate fi aplicat si la alte aspecte ale afacerii si vietii.

Scopul minimalismului este acela de a permite sa experimentezi, viata, opera, arta, mai intens, fara ca tema, organizarea, compozitia si alte elemente sa te distraga.

Navigarea pe site este simpla, iar pentru a fi usor de ales, exista si trei categorii: Basic Colors, Mindful Words si Minimal Graphics.

MinimalWall ofera wallpapere minimaliste care ajuta la motivarea personala, avand ca teme minimalismul si simplitatea, dezvolatarea personala, motivarea si productivitatea.

Cauta si descarca gratuit un wallpaper minimalist de pe MinimalWall.

Spor si ganduri bune.

Lasă un răspuns