Windows XP – Service Pack 4 Unofficial

Windows XP – Service Pack 4 ( SP4 ) Unofficial

După cum bine ştiţi cei mai mulţi dinte voi, Microsoft nu mai oferă update-uri pentru vechiul sistem de operare Windows XP însă cu toate astea cota lui de piaţă este încă undeva în jur de 25% conform Net Market Share [1].

Totuşi unii dezvoltatori s-au încăpăţânat să continue suportul pentru acest îndrăgit sistem de operare aşa încât au adunat ultimele update-uri lansate de Microsoft într-un Service Pack 4 ( SP4 ) Neoficial.

Service Pack 4 Unofficial este compatibil cu toate computerele ce au instalat Windows XP SP1 sau mai noi (versiunea x86) şi include cea mai mare parte de componente suplimentare pentru sistemul de operare precum .NET Frameworks 4.0, 3.5, 1.1 şi 1.0 (cu update-urile la zi), Media Center şi multe altele.

Dar surpriza cea mai mare este că se oferă posibilitatea de a cauta cele mai noi update-uri direct pe platforma Windows Update de la Microsoft mulţumită trik-ului “Windows Embeded POSReady” care practic vă identifică PC-ul ca fiind un echipament POS cu Windows XP instalat pentru care Microsoft oferă oficial suport tehnic şi actualizări până în anul 2016.

 

[1] – Net Market Share

Lasă un răspuns