Wunderlist te ajuta sa iei sarcinile cu tine

Ai un Smartphone? Super. Smartphone-ul tau poate fi folosit si pentru eficientizarea muncii, nu doar pentru a citi mail-urile sau a da telefoane. Exista o multime de aplicatii note, multe dintre ele gratuite, care iti fac ziua de munca mai usoara si mai eficienta.

Daca doresti sa-ti sporesti productivitatea la lucru, smartphone-ul din buzunar te poate ajuta. Revolutia mobila, a produs sute de aplicatii care te pot ajuta sa scapi de stresul cotidian.

Fii Organizat Cu Todoist, ti-am spus mai demult si Noteaza Tot, Cu Evernote.

Astazi iti recomand o alta aplicatie cu ajutorul caruia poti sa-ti eficientizezi munca, indiferent de domeniul de activitate, o aplicatie notepad.

Astazi iti recomand o aplicatie note care te ajuta sa iei cu tine sarcinile, acele to-do list, oriunde te duci, indiferent de locul unde te afli.

Wunderlist, un manager de activitati uimitor. Disponibil gratuit pe Windows, Mac, iPhone iPad, Android si browser de internet.

Cu ajutorul acestui task manager, sarcinile tale si listele se sincronizeaza automant cu toate dispozitivele tale.

Wunderlist este o aplicatie note gratuita care te ajuta sa gestionezi sarcinile de zi cu zi. In plus, poti stabili memento-uri (iti setezi remender-e),salvezi note si imparti evenimente si liste cu colegi, prieteni si parteneri.

Sa recapitulam: aplicatie notepad gratuita, te ajuta sa pui in ordine temele zilnice, trimite remindere si impartaseste evenimente catre colegi, prieteni si familie, este gazduita in “nor” (cloud) asa ca toate datele sunt sincronizate usor intre dispozitivele mobile si desktop.

Buuuun.

Wunderlist este o aplicatie notepad de care ai nevoie pentru a domina ziua de lucru.

Daca ti-a placut, recomanda si prietenilor tai acest articol.

 

Lasă un răspuns