Zboruri avioane in timp real

Site-ul care iti arata toata avioanele din aer in timp real. Perfect pentru urmarire zboruri in timp real.

Site-ul interesant de astazi, a devenit extrem de popular in ultimele zile, datorita incidentului cu avionul de calatori doborat in Ucraina.

Flightradar24 este un site care prezinta informatii despre zborurile avioanelor in timp real pe o harta.

Include rutele avioanelor, locul de plecare si de aterizare, adica locul de decolare, traseul si locul de aterizare, destinatia, numerele zborurilor, tipul avioanelor, pozitia, altitudinea, viteza, etc., adica, afli totul despre zboruri avioane in timp real.

Dupa cum spuneam, site-ul a devenit extrem de interesant, popular si accesat, in 2014, ca urmare a disparitiei avionului Malaysia Airlines Flight 370 si dupa ce avionul Malaysian Airlines 17 a fost doborat in Ucraina.

Vezi in timp real ce avioane zboara peste orasul tau. Acceseaza Flightradar24.

O parte din popularitatea site-ului rezulta si din faptul ca oricine are o conexiune la internet si un telefon inteligent, poate urmari aproape orice zbor comercial din lume, in timp real.

Informatiile de pe site pot fi grupate pe aeroporturi, pentru a afla ce zboruri de avioane sunt programate sa aterizeze sau sa decoleze in urmatoarele doua ore.

In plus, exista si aplicatii mobile pentru a urmari aceste zboruri in timp real:

Flightradar24 Free pentru iPhone

Flightradar24 Free pentru Android

 

 

Pentru ruta avioanelor in timp real puteti sa accesati si site-ul Radar Avioane –  ideal pentru urmarire zboruri in timp real.

Lasă un răspuns